Paragliding Slovenia • View topic - Andrej Mekinc je odletel svoj zadnji let!

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Page 1 of 1

Andrej Mekinc je odletel svoj zadnji let!

PostPosted: Tue Jul 10, 2012 10:35
by Konrad
V soboto 7. 7. 2012 na večer je svoj zadnji let odletel naš Andro. Po dobrih dveh mesecih mirovanja zaradi okrevanja po operaciji je poletel z Ambroža pod Krvavcem, jadral in se veselil svobode, ki mu jo je nudilo letenje. Postalo mu je slabo in je zasilno pristal na travniku pod Ambrožem. Strdki ki so se nabrali po žilah so mu zamašili žile v pljučih. Kljub pomoči Sebastjana, ki je pristal pri njemu in zdravniških ekip, ki sta prihiteli na kraj, mu ni bilo pomoči. Odletel je za vselej. Naj leti mirno.

Andrej Mekinc.jpg
Andrej Mekinc.jpg (90.63 KiB) Viewed 39142 times


O času pogreba vas bom obvestil na forumu.

Konrad

Re: Andrej Mekinc je odletel svoj zadnji let!

PostPosted: Wed Jul 11, 2012 11:04
by Konrad
Pogreb Andreja bo 13. 7. ob 17 uri na Žalah v Ljubljani. Ker bo pogreb v krogu družine in drugih bljižnjih, se lahko od Andreja poslovimo ob navedenem času vsak na svoj način. Lahko poletimo z mislimi nanj, pomislimo na trenutke, ki smo jih preživeli skupaj ali pa mu nazdravimo z Zlatorogom.

Konrad

Re: Andrej Mekinc je odletel svoj zadnji let!

PostPosted: Wed Jul 11, 2012 23:46
by jaq
Vedno je bil nasmejan. Pravil nam je dolenjčki, otroci šmarnice. Bil je Človek in naj nam ostane kot tak v spominu.

R.I.P. Andro

Re: Andrej Mekinc je odletel svoj zadnji let!

PostPosted: Thu Jul 12, 2012 8:36
by dani
Izgubil sem prijatelja, ki sem ga bil res vesel, ko je prišel na Lijak, premalokrat in ravno včeraj sem našemu padalskemu "kuratu" omenil kako nepravičen je njegov šef da vzame k sebi res dobre ljudi, medtem ko barabe tlačijo to zemljo. Andro na Lijaku te bomo pogrešali še posebno pozimi sam veš kje, sožalje sorodnikom in drugim bližnjim prijateljem.

Re: Andrej Mekinc je odletel svoj zadnji let!

PostPosted: Thu Jul 12, 2012 9:22
by pavel
Vsakemu odbije ura,tebi Andro, je definitivno prezgodaj!Zagotovo pa te bomo v lepem spominu ohranili vsi,ki smo si štarte,pristanke,zrak,.......delili med seboj.
Sožalje vsem njegovim!
Pavel.

Re: Andrej Mekinc je odletel svoj zadnji let!

PostPosted: Sun Jul 15, 2012 6:30
by Konrad
Goga Mekinc se zahvaljuje vsem, ki ste ji stali ob strani, izrekli sožalje, darovali cvetje in sočustvovali z njo ob izgubi njenega življenskega sopotnika Andreja Mekinca.

Konrad

Re: Andrej Mekinc je odletel svoj zadnji let!

PostPosted: Sun Jul 15, 2012 19:44
by SrečkoJ
Tvoji prijatelji smo te pospremili na zadnji poti, čeprav na Pelješcu, daleč stran od mesta tvojega slovesa. Kot vedno, ko si bil tukaj z nami, smo nazdravili z "Zlatorogom", da boš tudi tam nekje zgoraj vedno v naših mislih. Brane, Roman, Konrad in Srečko smo nato odleteli v tvoj spomin še en let iz "ovinka", kjer si tudi ti užival v prelepih pogledih.
Andro, pogrešali te bomo!!!

Re: Andrej Mekinc je odletel svoj zadnji let!

PostPosted: Sat Aug 04, 2012 3:50
by Konrad

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...