Paragliding Slovenia • View topic - Skupščina ZPLS 2015

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Page 1 of 1

Skupščina ZPLS 2015

PostPosted: Tue Jun 09, 2015 22:38
by SrečkoJ
Na kontaktne naslove društev je bilo konec maja poslano vabilo na redno letno skupščino Zveze za prosto letenje, ki bo v petek, 12.6.2015. Predstavnike društev pozivamo, da se skupščine udeležijo, oziroma pooblastijo predstavnika kateregakoli drugega društva.

Vsebina vabila:


Spoštovani!

V skladu s statutom ZPLS sklicujemo redno letno skupščino ZPLS. Skupščina bo v petek, 12. junija 2015, v zgornjih prostorih gostišča Pod Jenkovo lipo v Gradu pri Cerkljah, s pričetkom ob 18. uri.

Dnevni red:

1. Otvoritev skupščine
2. Izvolitev organov skupščine
3. Letno poročilo predsednika
4. Finančno poročilo
5. Poročilo nadzornega odbora
6. Finančni načrt za 2015
7. Program dela za 2015
8. Razno

V kolikor se skupščine ne bo udeležil predsednik društva, je potrebno prinesti s seboj pooblastilo predsednika. Če se društvo ne more udeležiti, naj za njihovo sodelovanje in glasovanje pooblasti predstavnika katerega drugega društva, s tem se bo pripomoglo tudi k sklepčnosti skupščine.

Vabljeni!

za UO ZPLS
Srečko Jošt

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...