Paragliding Slovenia • View topic - Zpls skupščina

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Page 1 of 1

Zpls skupščina

PostPosted: Thu May 19, 2016 6:44
by prevc

Re: Zpls skupščina

PostPosted: Tue May 31, 2016 20:15
by SrečkoJ
Pozivamo predstavnike društev na skupščino ZPLS, v četrtek, 2. junija 2016, v zgornjih prostorih gostišča Pod Jenkovo lipo v Gradu pri Cerkljah, s pričetkom ob 18. uri. Vabilo na skupščino je bilo poslano vsem društvom po mailu dne 10.5.2016.

V kolikor se skupščine ne bo udeležil predsednik društva, je potrebno prinesti s seboj pooblastilo predsednika. Društva, ki se skupščine ne bodo mogla udeležiti naprošamo, naj za zastopanje pooblastijo kakšno drugo društvo. V tem primeru naj predstavnik pooblaščenega društva prinese s seboj pooblastilo, ali pa predsednik neudeleženega društva pooblastilo potrdi po mailu na e-mail naslov tajnice ali predsednika zveze do srede, 1. junija 2016. Vabljeni !

E-mail naslova:
brigita.jarc@ejglejnaprej.com
srecko.jost@guest.arnes.si

za UO ZPLS: Srečko Jošt

Re: Zpls skupščina

PostPosted: Mon Jun 13, 2016 21:17
by SrečkoJ
V teh dneh bo tajnica zveze poslala zapisnik skupščine društvom. V kratkem o novem vodstvu ZPLS:

predsednik: Bojan Žižmond (DJP Polet Nova Gorica)
podpredsednik: Srečko Jošt (DJP Albatros Celje)
tajnik: Brigita Jarc
Upravni odbor: predsednik, podpredsednik, tajnik (nima pravice glasovanja), Sandi Krč (KJP Krokar Železniki), Gašper Prevc (ŠK Lep oblak Vrhnika), Ivan Brovč (DPL Posočje Tolmin)
Nadzorni odbor: Janez Ramšak (KJP Sky Velenje), Rok Žagar (JPK Orli Kranj), Samo Božič (DJP Kovk Ajdovščina)

LP

Re: Zpls skupščina

PostPosted: Tue May 16, 2017 23:26
by SrečkoJ
Vabilo na skupščino ZPLS-18.5.2017:
http://sffa.org/article/vabilo-na-letno-skuscino-zpls

V kolikor se skupščine ne bo udeležil predsednik društva, je potrebno prinesti s seboj pooblastilo predsednika. Društva, ki se skupščine ne bodo mogla udeležiti naprošamo, naj za zastopanje pooblastijo kakšno drugo društvo. V tem primeru naj predstavnik pooblaščenega društva prinese s seboj pooblastilo, ali pa predsednik neudeleženega društva pooblastilo potrdi po mailu na e-mail naslov tajnice ali predsednika zveze do srede, 17. maja 2017. Vabljeni !

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...