Paragliding Slovenia • View topic - GEO 4 VS ION 3 LIGHT

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Page 1 of 1

GEO 4 VS ION 3 LIGHT

PostPosted: Fri Nov 06, 2015 7:41
by bors
Pozdravljeni,odločam se med omenjenima padaloma vendar sem v dilemi kaj izbrati.Do sedaj sem letel Riverja ( 5 let).Počasi pa bi prešel na nižji B,hihe & fly padalo.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore.
lp B.

Re: GEO 4 VS ION 3 LIGHT

PostPosted: Fri Nov 06, 2015 17:44
by TimFly
Najprej naj povem, da teh dveh padal še nisem poizskusil. Na papirju sta padali izjemno podobni, geo je malo lažji. In pa paziti moraš na velikosti, ozone XS = nova XXS (približno). Oboje preverjena znamka, težko fališ. V takem primeru ti lahko pomaga samo še testni let. GEOta lahko mogoče dobiš na probo pri tomato sport, IONa mislim da dobavlja več ponudnikov, en je sigurno stenar.si (Gašper Prevc).

V praksi je ponavadi taka "eksotična" padala po mojih izkušnjah težko dobiti na poskus. Razen če razmišljaš še o kakih drugih (slovenskih) alternativah: 777 p-light ali pa kimfly husky. Samo tedva sta že mini, če si zelo lahek to ni tak problem.

V vsakem primeru bo pa kar hud (pozitiven) šok prehod iz riverja na karkoli kar je light. Nova lahka padala gredo več ali manj sama od sebe gor :)

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...