Paragliding Slovenia • View topic - Delovna akcija na Maliču

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Page 1 of 1

Delovna akcija na Maliču

PostPosted: Thu Mar 25, 2010 21:18
by SrečkoJ
Vse letalce, ki letajo na Maliču vabimo, da se pridružite na delovni akciji ureditve vzletišča na Maliču, ki bo v soboto, 27.3.2010 dopoldne. Več informacij na :
http://www.albatroscelje-drustvo.si/node/3436

LP

Re: Delovna akcija na Maliču

PostPosted: Sat Mar 27, 2010 8:26
by SrečkoJ
Zaradi neugodnega vremena je delovna akcija na Maliču prestavljena na soboto, 10.4.2010. LP

Re: Delovna akcija na Maliču

PostPosted: Tue Apr 15, 2014 10:16
by SrečkoJ
V četrtek, 17.4.2014, bo na Maliču delovna akcija. Urejanje desne strani vzletišča (mreža, sidra), čiščenje zaraščenosti ob straneh, urejanje parkirišča,...
Pričnemo ob 13.30, priključite se lahko tudi kasneje. Lopate, grablje, teleskopska klešča, sekire,....in delovne rokavice.

LP

Re: Delovna akcija na Maliču

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 9:39
by SrečkoJ
Danes, v petek, bo Malič zaprt za letenje. Vljudno vabljenii popoldne na zaključna dela urejanja brežine (orodje-lopata, grablje,..). Nekaj slik od včeraj: http://www.albatroscelje-drustvo.si/node/6865

Re: Delovna akcija na Maliču

PostPosted: Sat Apr 19, 2014 7:34
by SrečkoJ
Še obvestilo za vse tiste, ki precej redno uporabljajo vzletišče Malič, pa jih ni bilo blizu: desna stran vzletišča bo v tej letalni sezoni zaprta, da se lahko brežina normalno zatravi.

LP

Re: Delovna akcija na Maliču

PostPosted: Wed Jun 18, 2014 8:46
by SrečkoJ
V soboto, 21.6.14, dopoldne, bo delovna akcija na Maliču (košnja, ureditev parkirišča in klopi, čiščenje zaraščenosti v spodnjem delu in ob strani vzletišča, dokončanje ureditve desnega dela vzletišča,…). Zbor bo ob 8. uri na pristanku v Jagočah, po akciji golaž in pijača. Tudi vreme za ta dan smo uredili za kasnejše popoldansko letenje.

LP

Re: Delovna akcija na Maliču

PostPosted: Tue Apr 19, 2016 20:08
by SrečkoJ
Vse letalce, ki letajo na Maliču vabimo, da se pridružite na delovni akciji ureditve vzletišča na Maliču, ki bo v petek, 22.4.2016, popoldne. Zbor na pristanku ob 15. In 16. uri. Ker jeseni ni bilo akcije, je sedaj precej dela, tako da je zaželena čim večja udeležba. Oprema: teleskopska klešča, sekire,....in delovne rokavice. Od sobote do torka je dež, potem prazniki, tako da je skrajni čas, da se zopet "pljune v roke".

Letimo varno, tudi urejeno vzletišče je pomemben del varnosti.

Lep pozdrav

Re: Delovna akcija na Maliču

PostPosted: Wed Oct 18, 2017 10:43
by SrečkoJ
"Malčka" - AVP Malič - nekaj dni ne bo na stolpu na Maliču, opravljena bo menjava akumulatorja. Tudi jambor z vetrno vrečo na vzletišču je na "servisu".

LP

Re: Delovna akcija na Maliču

PostPosted: Sat Nov 18, 2017 22:27
by SrečkoJ
»Malčka« (AVP Malič) si je vzela točno mesec dni zasluženega dopusta, ki ga je porabila za svojo regeneracijo. Iz delovnega mesta na anteni na Maliču smo jo odpeljali in pripeljali nazaj člani društva Albatros Celje, za njen opravljen aktiven dopust in dobro počutje vnaprej pa bomo sredstva prispevali padalci iz regije. Nazaj je prišla polna energije (nov akumulator), poskrbeli smo za njeno pravilno telesno temperaturo (nov senzor), pa tudi za svoje delo bo porabljala manj energije (dodelava v elektronskem vezju). Verjamemo, da ne bo imela potrebe po novem dopustu zopet vsaj naslednjih pet let, ter da bo še naprej tako precizno javljala podatke vsem štajerskim, savinjskim in zasavskim letalcem.

Re: Delovna akcija na Maliču

PostPosted: Thu May 24, 2018 8:53
by SrečkoJ
Vse letalce, ki letajo na Maliču pozivamo, da se pridružite na delovni akciji ureditve vzletišča na Maliču, ki bo v nedeljo, 27.5.2018 dopoldne. Dobimo se ob 8.30 na pristanku. Delovna oprema: teleskopska klešča, sekire,....in delovne rokavice. Tudi kakšna ročna kosilnica in motorna žaga ne bo odveč. Uredili smo tudi, da bo vsem udeležencem za nagrado letenje od 12. ure pa vse do "zadnjih poročil". ;-))

Vabljeni!

LP
Srečko

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...