Paragliding Slovenia • View topic - Šolski teren PREBOLD - delovna akcija

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Page 1 of 1

Šolski teren PREBOLD - delovna akcija

PostPosted: Mon May 06, 2013 9:20
by damjancr
Pozdravljeni!

V soboto 11.5. ob 12,00 uri delovna akcija čiščenja šolskega terena Prebold, ki je dodobro zaraščen z grmovjem, trava in celo drevesi.
V akcijo vabim vse klube, kateri člani šolski teren uporabljajo za "trening", šole in posameznike.
S sabo imejte rokavice in orodje ( motorne žage, rovnice, grablje, vile, sekire, motike...)!

Po končani akciji bomo v društvu Lintvar organizirali grill party, zato prosim, da mi sporočite število udeležencev, da vemo pripravit količino hrane in pijače.

V primeru res slabega vremena se delovna akcija prestavi na nedeljo 12.5., kar bom dovolj zgodaj objavil na tem forumu.

Za več inf. in potrditev prisotnosti: 031 336 441 Damjan

Re: Šolski teren PREBOLD - delovna akcija

PostPosted: Fri Apr 12, 2019 9:42
by SrečkoJ
Vremenske napovedi se precej spreminjajo. Ker bo v petek dopoldne že prenehalo deževati in imamo že vse zadeve organizirane, ostane veljaven prvotni datum za obsežno delovno akcijo na poligonu v Preboldu, to je jutri, v soboto, 13.4.19, od 8.30 dalje. Pozivamo vas k udeležbi v čim večjem številu, več o akciji si lahko preberete v marčevskem Ikarju.

Re: Šolski teren PREBOLD - delovna akcija

PostPosted: Sat Apr 13, 2019 22:33
by SrečkoJ
Na povezavi je slika stanja po končani današnji delovni akciji. V prihodnjih dneh bo še kar veliko strojnega dela, nato pa bo potrebna še ena zaključna akcija "na roke".
Zahvala vsem tistim redkim članom društev, ki so (smo) bili na akciji (skupaj 25) za skrb in pomoč k temu, da bo jadralno padalstvo imelo na razpolago poligon še vnaprej (zelo koristen predvsem tudi za obnovitev in utrditev znanja pri vzletanju, s katerim se večina jadralnih padalcev ravno ne more pohvaliti). Priporočljivo bi bilo o pomembnosti poligona Prebold za svojo varnost pri letenju bolj pozorno prebrati kakšen odstavek v članku v marčevskem Ikarju.

Vsem veliko lepih in varnih ur v zraku (pa varnih tudi pri odletu).

https://www.albatroscelje-drustvo.si/fi ... akciji.JPG

Re: Šolski teren PREBOLD - delovna akcija

PostPosted: Mon Mar 09, 2020 12:01
by SrečkoJ
Jeseni 2019 je bil vadbeni poligon v Preboldu strojno urejen, sredstva so bila prispevana iz ZPLS. Vzletno pobočje je po dolgem času zopet prostorno, je pa treba poskrbeti za čimprejšnjo zatravitev. Za to je zelo primerno tudi seme, ki ostaja v kozolcih, ko se nalaga seno za živino. Če ima kdo možnost dobiti kje kakšno vrečo tega semena, naj jo nato preda nekomu od inštruktorjev v njegovi okolici. Semena se potrebuje zelo veliko, tako da je res fino, če se angažiramo v čim večjem številu.

Re: Šolski teren PREBOLD - delovna akcija

PostPosted: Thu Apr 30, 2020 23:17
by SrečkoJ
Ker je sedaj to možno izvesti in je za rast že skrajni čas, se bo pristopilo k akciji. Zatravitev se bo izvajala v nedeljo zgodaj dopoldne, razno travno seme je zelo dobrodošlo, rabilo pa se bo tudi precej pridnih rok na grabljah in čvrstih nog za teptanje. Na koncu bo seveda možen še kakšen polet za oživitev zarjavelih letalnih sposobnosti ;-)

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...