Paragliding Slovenia • View topic - Baltazar liga - zakljuèni žur s podelitvijo nagrad

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Page 1 of 1

Baltazar liga - zakljuèni žur s podelitvijo nagrad

PostPosted: Sat Sep 16, 2006 17:43
by aljosa
Zakljuèek prve sezone Baltazar XC lige bomo obeležili z letenjem in žuranjem na Lisci, v soboto 30.9.2006. Letenje se bo zaèelo okrog poldneva, organizirani bodo brezplaèni prevozi na štart. Uradni del prireditve s podelitvijo nagrad bo ob 19h, nato sledi žur do jutranjih ur. Za veselo vzdušje bosta skrbela ansambla Sušica band in Divji W*eter. Za hrano in pijaèo bo poskrbljeno, možna bo tudi noèitev.

V primeru slabega vremena bo zadeva prestavljena na naslednji vikend.

Vabljeni vsi, pa še kdo zraven!

Informacije:
Damjan 031 336 441
Andrej 051 371 424
Aljosa 040 426 002
info@bogvetra.com

PostPosted: Tue Oct 03, 2006 10:16
by andrejk
Zaključna prireditev XC Baltazar 2006 je za nami. Glede na to, da je bilo na to temo na naši strani http://www.bogvetra.com že precej povedanega, bi se jaz samo še enkrat zahvalil tistim, ki ste si v soboto vzeli čas in prišli na Lisco.

Posebno bi se pa zahvalil Mitji Sajkotu in podjetju Kreativ http://www.kreativ.si/ za res čudovite pokale ter skupinama Divji v*eter (divjiveter(afna)gmail.com) in Sušica band (janezcepin(afna)volja.net), ki sta zelo popestrili hladen sobotni večer.
:)

Andrej

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...