Paragliding Slovenia • View topic - Video o vremenu

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Page 1 of 2

Video o vremenu

PostPosted: Thu Jan 04, 2007 8:54
by jurijf
Pozdravljeni!

Kljub očitkom, da ZPLS ne naredi nič :-( smo na podlagi originalnih trakov DHV videa o vremenu izdelali slovensko verzijo. Kratek izsek si lahko ogledate na
www.rpo.si/vreme-kratek.wmv
(če link ne dela, naslov skopiraj v naslovno vrstivo brskalnika)

Cena za video je 6 EUR :-)
(original v nemščini 19 EUR)

Naročite ga na naslov jurij.franko@email.si

Plačate po računu na TRR ZPLS

LP

Jure

Jadalni piloti in DVD Vreme

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 10:52
by jurijf
Zanimivo! Do danes je naročilo DVD o vremenu več jadralnih pilotov kot pa jadralnih padalcev in zmajarjev skupaj. Ali smo res taki carji?

LP

Jurij Franko

Še o videu

PostPosted: Sun Jan 14, 2007 18:53
by jurijf
Pozdravljeni!

Prosim tiste, ki so si video Vreme že ogledali, naj dajo kakšen komentar na vsebino, uporabnost, obliko, kvaliteto.

Ali ga kdo še nima?

Po statistiki je v Sloveniji 1000 JP in za vreme se jih zgleda ne zanima niti 50.

LP

Jure

:/

PostPosted: Tue Jan 16, 2007 23:40
by edy
Joj.

Ker nobeden ni naročil tega filma se nobeden ne zanima za vreme :/. Ni mi všeč ta logika. Še posebej zato, ker zveni rahlo zlohotno in žaljivo.


A vsi letimo zgolj po 'fillingu' :D?


So še drugi viri znanja o vremenskih pojavih....kdor še ni pogledal po knjižnicah ne ve kaj zamuja ;) ...

Cenim prizadevanje in produkt, ampak take izjave -> :roll:

PostPosted: Wed Jan 17, 2007 19:21
by SkyHigh
edy se strinjam s tabo. Pa tudi mislm da nas je na forumu kar 75% k že dlje letimo in seveda da smo se veliko, veliko pozanimali o vremu, tako da mislm da se iz tega filma ne bom veliko naučil, po vrhu pa je kolega že naročil film, tako da si bom to ogledal pri njemu, če mi bo pa všeč se pa bom okrajšal za 6€. Vsekakor pa podpiram take filme in sem vesel da se nekdo trudi ;)

LP

PostPosted: Wed Jan 17, 2007 20:54
by jurijf
No fanta!

75% vas je na forumu, ki letite že dlje? Koliko? Bosta po stažu kdaj ujela tiste, ki smo prvič prosto leteli v prvi polovici sedemdesetih prejšnjega stoletja :) ? Pa se tudi takim starcem ne zdi pod častjo pogledati kaj novega.


DVD je pač medij, ki lahko prikaže iste stvari na drugačen način, da postanejo še bolj jasne in razumljive in s tem tudi uporabne. Morda tudi za vaju?

LP

Jurij Franko

:)

PostPosted: Wed Jan 17, 2007 21:00
by edy
Se ne razumeva,

ne kritiziram filma, ki ga bom gotovo pogledal, kritiziram odnos... ta pa ni odvisen od let in ur preživelih v sedežu jadralnega padala.

LP

PostPosted: Wed Jan 17, 2007 21:15
by jurijf
Ja, saj ravno za odnos gre!
V 48 urah po objavi ja forumu jadralnih letalcev je padlo 10 naročil, pri jadralnih padalcih pa 0 (null, zero, niente, nada ...) Ko pa sem malo bolj trdo pristopil, ja pa bolje - do sedaj približno 50, če ne štejem naročila ene (samo ene!!!) padalske šole, ki jih je naročila 20 za svoje potrebe. Morda te je zbodel moj malo trši pristop, očitno pa deluje :)

LP

Jurij Franko
PS
Pa da ne bo kdo misli, da za 6 EUR (od katerih gre nekaj tudi za kritje izgube holywooda preko dajatev) kaj ostane za ZPLS, kaj šele za tiste, ki smo se celo leto grebli, da smo dobili nemške originale, prevedli, posneli svoj tekst in sedaj doma besno kopiramo in pakiramo vsak večer.

PostPosted: Tue Jan 30, 2007 2:33
by Miha Mlakar
Ej, koliko soldov nakažem, ker sem ga prokopiral? :oops:

Lp
Miha

PostPosted: Wed Jan 31, 2007 14:36
by jurijf
Če se ti zdi vredno denarja, daj prostovoljni prispevek na račun ZPLS in v tekst napiši 'Prostovoljni prispevek'.
Drugače pa nimam nič proti, če zadevo kopirate, dokler jo ne prodajate.

No, pa če si si vzel čas in prekopiral, lahko tudi poveš, kako ti je bil všeč.

LP

Jure

PostPosted: Sat Feb 03, 2007 23:18
by ZORZY
Pozdravljeni!
Mislim, da namen foruma ni medsebojno "obdelovanje". Kar se tiče DVD-ja, moram povedati, da je zadeva dobro zastavljena in ga bom pogledal še večkrat, ne glede na to, da v letalnem sedežu (s krajšo pavzo) sedim od leta 1991. Dejansko veliko padalcev uporablja forum, za tiste, ki ga pa ne, pa svetujem ZPLS-ju, da se odda oglas v Ikar (če še ni).

PostPosted: Sun Feb 04, 2007 21:10
by airblade
Ja jaz sem pogledal film sem ga tudi naročil za sebe in za moje kolege padalce. Tak, da so med naročniki filma tudi individualni padalci :D in ne samo šole,..

Pa pustmo zaj to.

Hec je v tem da je film SUPER res da nism videl nobenga drugega takega filma in nemorem primerjat med filmi te vrste ampak za moje pojme je OK.

Pove bistvo in vse kaj je potrebno o vremenu vedet za moje potrebe. Če bo še kaj prišlo bom sigurno naročil.

Zgoraj sem vido je en bluzo o nakih slovničnih napakah. Pa kaj je stabo narobe kolega, ti žena doma neda al pa že dolgo nisi dobro letel.

LP,
Andrej

PostPosted: Mon Feb 05, 2007 12:16
by jurijf
Tole je ocena Andreja Kolarja, avtorja program SeeYou in jadralnega pilota:

Subject: RE: DVD o vremenu

Odličen je. Ne vem kateri presežnik bi še uporabil. Pogledali smo ga skupaj tudi v Lescah na predavanju v petek in je marsikdo odšel brez besed. Super.

Te pa povabim enkrat spomladi na jadranje v rotorjih (takih kot danes na primer). Tu se skriva še veliko užitka in ne samo nevarnosti :)

Andrej

DVD VREME moje mnenje

PostPosted: Mon Feb 26, 2007 21:30
by akolenc
DVD, ki ga lahko dobite na ZPLS ali prekopirate nima napak! Napake se delajo pri padalcih, ki ta del teorije o letenju ne upoštevajo ko gredo letet, zato se dogajajo negative, rotorji kamor veselo zapeljejo in so težave, predčasno scurijo in še bi se našlo. Je pa tudi res, če nimaš čisto nič predznanja iz fizike katere del je tudi meteorologija si težko predstavljaš gibanje zraka in posledice na tvoje letenje. Čestitam šoli, ki je kupila 20 DVD jev za svoje učence saj bodo imeli le ti boljše izhodišče za letenje od ostalih, ki to znanje podcenjujejo Pa lep pozdrav

Morebitne napake pri distribuciji DVD-jev

PostPosted: Wed Mar 07, 2007 9:40
by jurijf
Pozdravljeni!

Obstaja možnost, da nisem izpolnil kakšnega naročila, ki ste mi ga poslali po elektronski poši. Zato prosim tiste, ki čakajo na DVD že več kot 14 dni, da mi ponovno pošljejo naročilo.

Prav tako ni nujno, da DVD v deluje v vsakem predvajalniku, zato prosi tiste, ki imajo težave, naj mi sporočijo in ji bom poslal nadomestni DVD.

LP

Jurij Franko

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...