Paragliding Slovenia • View topic - Dodana nova rubrika statistika v OLC

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Page 1 of 1

Dodana nova rubrika statistika v OLC

PostPosted: Mon Nov 02, 2009 8:41
by dani
Če noče nobeden pohvaliti Aljošo za novost na OLC, bom pa jaz. Bravo =D> . Zdaj bo mel Erzo manj dela s pisanjem in računanjem, bo kar tukaj pregledal.

Re: Dodana nova rubrika statistika v OLC

PostPosted: Mon Nov 02, 2009 10:24
by bolko
Zelo dobro!

l.p.
Robert

Re: Dodana nova rubrika statistika v OLC

PostPosted: Mon Nov 02, 2009 10:28
by SrečkoJ
Tudi jaz se pridružujem pohvali, zelo pregledno narejeno. Mogoče bi bilo čas letenja dobro voditi v urah in minutah, kajti npr. 27,8 ure ali 15,9 ure je malo manj pregledno in je treba spet preračunavati.

LP

Re: Dodana nova rubrika statistika v OLC

PostPosted: Mon Nov 02, 2009 10:42
by MihaK
Aljoso je treba pohvalit za vse kar je naredil, ce ne bi bilo njega bi bili najbrz brez svojega OLCja =D>

Dani, tvojmu poste sem se pa prov nasmejal, mislim pa tudi da je bila ta statistika in se nekaj popravkov glede stevila startov prav Erzotova ideja ;)

aja Aljosa, da Erzotu se poenostavimo delo bi se lahko dodal se opcijo kjer si lahko naredis spisek "Favourite pilotov" in ti potem vsak dan na mail poslje, statistiko vseh preletov teh pilotov ;)

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...