|
|
|
Forum namenjen samo zmajarjem.
Moderators: MRX, jurijf
by dani » Fri Jan 18, 2013 9:33
Bravo, čestitke  ! A bi lahko kdo napisal zakaj tista nula!
-

dani
- kanja
-
-
by igorer » Fri Jan 18, 2013 9:53
Nulo, je dobil ker je pristal v zračnem prostoru enega od lokalnih letališč. Sicer je tam pristal zaradi varnosti, ker je bil sicer v rotorju ob 60km/h močnem vetru. Stvar še ni dokončna, bo se pa po vsej verjetnosti reševala šele po tekmi na FAI.
Bi pa bil brez tiste nule sedaj samo nekaj pik za Rumerjem na drugem mestu.
Fly in peace
-

igorer
- albatros
-
-
by jurijf » Wed Jan 23, 2013 17:18
Na linku : http://ozreport.com/17.16#3 si lahko ogledate rezultate kaj bi bilo, če bi bilo... in komentar direktorja tekmovanja. LP Jure
-

jurijf
- jastreb
-
by igorer » Thu Jan 24, 2013 11:08
Ja razlika bi bila minimalna. S tem, da bi končal na drugem mestu, tko je pa sedmi. V vsakem primeru, ne glede na to kakp se bo stvar končala. Vsaka čast primožu, res je dober letu. No ja, da ne pozabim tud Matjaža, ki je iz dneva v dan stopnjeval formo.
Fly in peace
-

igorer
- albatros
-
-
by MRX » Thu Jan 24, 2013 11:35
Ta dan sem bil v bližini cone tudi sam. Po pravici povedano sem pristal brez vednosti da smo tako blizu cone. Prvič sem z zmajem letel rikverc tko da to lepo obelodani pogoje kateri so nas čakal v tem delu. Verjetno so prvi, ki so vzeli prvi čas in bili tako 20 minut naprej, uspeli preleteti območje ko se veter še ni jačal in so tako ta del preleteli lažje kot mi. Christian Chiech je ta dan pristajal tako da je s kolenom oplazu električno žico i.t.d.
Začuda se nobenemu ni nič zgodilo. Primož je letel fenomenalno tako da ima medaljo v naših očeh. Verjamem da bo v prihodnosti še kaka na obzorju. Glavo gor in gas naprej.
-

MRX
- kanja
-
Return to Zmajarski forum