Paragliding Slovenia • View topic - 1

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Page 1 of 1

1

PostPosted: Wed Feb 06, 2013 15:39
by calypso
1

Re: Baofeng UV-5R+ PLUS radijska postaja

PostPosted: Wed Feb 06, 2013 23:51
by AlanJ
Ne da bi ti hotel hoditi v zelje, ampak enako postajo sem naročil z Ebaya za sebe, kasneje pa še za 3 kolege in je prišla 45€ po komadu (s poštnino vred). V kolikor bi kdo rad link do avkcije, naj mi piše na ZS.

Lep pozdrav,
Alan

Re: Baofeng UV-5R+ PLUS radijska postaja

PostPosted: Thu Feb 07, 2013 16:41
by calypso
2

Re: Baofeng UV-5R+ PLUS radijska postaja

PostPosted: Thu Feb 07, 2013 17:15
by AlanJ
Garancijo zagotavlja podjetje, ki mi je aparat prodalo. Po enotni evropski zakonodaji mora idajatelj računa (izdelek mora biti kupljen v EU) zagotoviti servisiranje. V kolikor ni za to pooblaščenega serviserja v Sloveniji, mora na svoje stroške plačati poštnino v obe smeri. Ta prodajalec (ki je tudi izdajatelj računa - Paypal račun) gre celo tako daleč, da če je kar narobe z aparatom, ga ponavadi pošlje kar novega, namesto da servisira pokvarjenega. Tudi Ebay in Paypal ti zagotavljata 45 dnevno vračilo denarja, v kolikor bi bil aparat poškodovan ob prevzemu.

Sam imam cca. 150 Ebay nakupov in nobenih nerešenih problemov.

Kot sem že povedal, ni bil moj interes it v navzkrižje z vašimi interesi. Hotel sem samo marsikomu prihraniti zajeten kupček denarja.

Lp,
Alan

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...