Paragliding Slovenia • View topic - Skok v tandemu - iz letala - http://www.prostipad.si/

   


Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Skok v tandemu - iz letala - http://www.prostipad.si/

Ostale teme, vici, ...

Moderators: pgtoni, Iv@nl

Skok v tandemu - iz letala - http://www.prostipad.si/

Postby igorer » Wed Jan 26, 2011 15:27

Ni gliha jad.padalska, je pa zanimiva.

Smo ekipa ambicioznih padalcev iz vseh koncev Slovenije, povezujejo nas bogate in dolgoletne izkušnje v različnih padalskih disciplinah – smo aktualni in večkratni državni prvaki v likovnih skokih, ki v svetu veljajo za najbolj elitno disciplino in svetovni prvaki v skokih na cilj.

Poslanstvo naše ekipe je približati padalstvo vsem, ki si ga želijo pobliže spoznati rekreativno ali športno, pa tudi tistim, ki želijo s skokom v tandemu preizkusiti neverjeten občutek prostega pada.

Zato so naša najpomembnejša dejavnost tako imenovani tandemski skoki s padalom. Gre za približevanje tega adrenalinskega športa širši množici. Za skok v tandemu potnik ne potrebuje zdravniškega potrdila in večdnevnih predavanj, tako kot pri padalskem tečaju. Vse kar potrebujete je nekaj prostega časa in seveda malo poguma, za ostalo smo tu mi. Ob prihodu na letališče vas najprej poučimo o poteku skoka, nato pa z vrhunsko dovršeno opremo najizkušenejši tandem piloti poskrbimo za vašo maksimalno varnost in užitek ob skoku.

Za širjenje športa pa skrbimo z našo padalsko šolo, ki je v Sloveniji vodilna po številu učencev, ki se odločijo za padalski tečaj imenovan AFF – pospešeni prosti pad. Ta je v primerjavi z klasičnim šolanjem, daleč najhitrejša, najbolj varna in najbolj kakovostna pot za začetek padalske poti.

In ker vemo, da je dandanes zmeraj težje najti darilo, ki je izvirno, edinstveno in zabavno, vam ponujamo izvrstno idejo. Svojim prijateljem, poslovnemu partnerju ali družinskemu članu lahko kupite darilni bon za skok v tandemu s padalom. Zagotavljamo vam, da takšnega darila preprosto ne bodo pozabili nikoli! Da pa darilo resnično ovekovečite, pa lahko darilnemu bonu dodate še kupon za profesionalno snemanje celotnega skoka.

Pa link za skok v tandemu: http://www.prostipad.si/
Fly in peace
User avatar
igorer
albatros
 
Posts: 1426
Joined: Thu Aug 25, 2005 8:50
Location: Škofja Loka
Karma: 0

Return to Kr neki

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /var/www/vhosts/paragliding-slovenia.si/httpdocs/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...