Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Tekmovanja   
XC open 2007 KOBARID

Kobariški Stol je bil zopet prièa lepi tekmi jadralnih padalcev v preletih.

 Kobarid in vzletišèe na Stolu je že od vsega zaèetka priljubljen kraj za pilote jadralnih padal iz vsega sveta. Po državnem prvenstvu v letih 1999 in 2005 ter svetovnem pokalu leta 1999 je v preteklem letu Kobarid gostil kar tri pomembne mednarodne tekme jadralnih padalcev. Lani septembra SVETOVNI POKAL, letos maja ligo Adrenalin-Jelkin hram open in septembra XC open 2007. Kobarid s tem postaja center padalskega dogajanja v zgornjem Posoèju. Ne smemo pozabiti, da so takšna tekmovanja lepa reklama, ki privablja v Posoèje vedno veè jadralnih padalcev in zmajarjev, ki predstavljajo tudi velik delež turizma v teh krajih. Obisk na Stolu se je v preteklem letu kar podvojil, kar gre zahvala tudi veliko boljšemu dostopu po makadamski cesti, ki je bila letos veè krat obnovljena.


Tokrat se je zbralo v Kobaridu, od 13. do 16. septembra, kar 74 pilotov iz 7. evropskih držav na tekmovanju v hitrostnih preletih »XC Open 2007«. Glavni organizator iz Madžarske in društvo Adrenalin iz Kobarida sta z izpeljavo tekmovanja zelo zadovoljen saj jima je uspelo izpeljati vse štiri naèrtovane dirke. Discipline so bile dolge med 36 in 82 kilometri. Po štirih tekmovalnih dnevih so bili v skupnem seštevku na vrhu novo Gorièan Primož Podobnik, drugi je bil Damir Biondiè iz Hrvaške, tretji pa mladi slovenski up Matej Ceglar. V serijski razvrstitvi je slavil Jani Kreèiè iz Tolmina, ekipno pa je zmagala ekipa Slovenija 1, pred Hrvati in Madžari. Podrobnejši rezultati na: www.hungarian-xc-open.com

 


 
od papry, Sreda, 19 September 2007 22:53, Komentarji(2), Preberi vse
Jaka Gorenc nov državni prvak v natanènem pristajanju

 Vèeraj, sobota 15. septembra se je v Kisovcu konèalo državno prvenstvo v natanènem pristajanju.
Državni prvak je po šestih serijah z 81 cm postal Jaka Gorenc (KPL Kanja Dolenjske Toplice), drugo mesto je zasedel Alen Cizej z 252 cm (KJP Kavka Kisovec), tretji z 289 cm pa je bil Anton Svoljšak (Zlatorog Laško). Med ekipami je prvo mesto zasedla prva ekipa KPL Kanja , drugo ekipa KJP Kavka Kisovec, tretje pa je druga ekipa KPL Kanja . Na tekmovanje se je udeležilo 21 pilotov, vse rezultate pa si lahko ogledate TUKAJ .

Komentar tekmovalca Matjaža Ferarièa:
Organizator se je potrudil in kljub problemom s prevozi (vojska ali LZS, ni držala obljube) izpeljal lepo tekmo. Naporno za tekmovalce, zaradi klasiènih zahtevnih pogojev na pristanku in vsakokratnega vzpona na štart. No najboljši so vedno na vrhu in tako je bilo tudi tokrat.


od Iv@nl, Nedelja, 16 September 2007 22:56, Komentarji(0), Preberi vse
Državno prvenstvo v natanènem pristajanju

 V soboto in nedeljo 15.09. in 16.09.2007 z možnim treningom že v petek 14.09.2007 bo v Kisovcu potekalo FAI2 odprto državno prvenstvo v natanènem pristajanju.
Urnik tekmovanja:
V soboto od 7:00 pa do 8:00 ure zjutraj bodo potekale prijave na tekmovanje, žrebanje štartnih številk ter nadaljna navodila organizatorja o poteku tekmovanja. Ob 8:30 se bo tekmovanje prièelo s štarta na Mareli (rezervni štart Vrh nad Zagorjem). Tekmovanje bo ob ugodnih vremenskih pogojih potekalo do mraka.
Drugi tekmovalni dan, se bo prièel ob osmih zjutraj ter konèal z razglasitvijo rezultatov ob 13:00.
Veè o poteku tekmovanja, pa boste lahko spremljali na forumu .
od Iv@nl, Torek, 04 September 2007 21:57, Komentarji(0), Preberi vse
Pokal Baške grape

 Društvo za prosto letenje Viharnik Paragliders , to soboto prireja družabno tekmovanje v natanènem pristajanju.
Tekmovanje se bo odvijalo v Baški grapi s pristankom na Koritnici (320 m.n.m.) in štartnim mestom v Bukovskem vrhu (900 m.n.m.). Zbor tekmovalcev je zjutraj ob 7:30 na avtobusni postaji na Koritnici (odcep za vas Rut). Za hrano, pjaèo, majico ter prevoz na štartno mesto je poskrbljeno. Po konèanem tekmovanju se vsi zberemo v "Flanènkih" kjer bomo poèastili zmagovalce tekmovanja.
Veè informacij dobite na telefonski številki: 031/524-260 (Erik Mavri). Zaradi organizacije so zaželene predprijave na to isto številko !


od Iv@nl, Ponedeljek, 03 September 2007 20:15, Komentarji(0), Preberi vse
Dvojna zmaga za Slovenijo na svetovnem pokalu v Kayseriju - Turèija

 Slovenski jadralni padalci v hitrostnih preletih so na èetrti letošnji tekmi za svetovni pokal, ki se je danes konèala v turškem Kayseriju, spet dosegli izjemen uspeh. Ponovila se je zgodba z Japonske, kjer je Slovenija s Primožem Podobnikom in Urbanom Valièem dosegla dvojno zmago, le da sta tokrat na najvišjih stopnièkah stala Urban in Aljaž Valiè (Kovk Ajdovšèina) pred tretjeuvršèenim Stefanom Wyssom iz Švice, Podobnik (Polet Nova Gorica) pa je zasedel osmo mesto. Ekipno se je Slovenija uvrstila na drugo mestu.

Glavno prednost v skupnem toèkovanju v Turèiji si je Urban Valiè priletel na drugi preizkušnji, kjer je veèina tekmovalcev napravila napako in konèala na sredini 70 km dolge preizkušnje. Ostala mesta pa so bila do zadnjega izraèuna rezultatov negotova. Po dokaj slabem zaèetu tekmovanja se je Primož uvrstil odlièno.V skupnem seštevku svetovnega pokala je Urban Valiè obdržal tretje mesto, Podobnik je zdrsnil s èetrtega na peto, Aljaž Valiè je šesti. Vodi še vedno Švicar Christian Maurer pred rojakom Andyjem Aebijem.

V ženski konkurenci je v Turèiji slavila Švicarka Anja Kroll pred Nemko Ewo Wisniersko in Poljakinjo Klaudio Bulgakow.

Naslednja preizkušnja in hkrati zadnja bo oktobra v Argentini

od Ksenijab, Sobota, 01 September 2007 19:18, Komentarji(0), Preberi vse
Brata Valiè v Turèiji napadata dvojno zmago!

 Po treh tekmovalnih dneh svetovnega pokala jadralnih padalcev v Turèiji (Kayseri) vse kaže, da bo Slovenska reprezentanca znova posegla po najvišjih mestih. Po tekmovanju na Japonskem, kjer je Slovenija s Primožem Podobnikom in Urbanom Valièem dosegla dvojno zmago, se nekaj podobnega obeta tudi na èetrti letošnji preizkušnji svetovnega pokala v Turèiji.
Trenutno Urban Valiè moèno vodi pred Nemcem Torstenom Sieglom, tretje mesto pa zaseda Urbanov starejši brat Aljaž. Turbo brata Valièa, kot jih klièejo v jadralno padalskih krogih, sta oèitno po podpisu sponzorske pogodbe z družbo Mastercard pred nekaj tedni dobesedno dobila krila! Urban je svoje ambicije po najvišjem mestu nakazal že na prvi preizkušnji, ki jo je organizator po 2 urah letenja ustavil zaradi bližajoèe nevihte. Èe je dirka prekinjena po uri in pol letenja, veljajo rezultati po GPS poziciji v trenutku ustavitve dirke. Urban je bil v tem èasu skupaj s Stefanom Wyssom iz Švice v najboljšem položaju z 51 km preletene poti . Glavno prednost v skupnem toèkovanju v Turèiji si je Urban priletel na drugi preizkušnji, kjer je veèina tekmovalcev napravila napako in konèala na sredini 70 km dolge preizkušnje, vkljuèno z vodilnim v skupnem seštevku svetovnega pokala Criglom Maurerjem,. Tekmovalci so leteli v težavnih pogojih s šibkimi termiènimi dviganji, do cilja je uspelo prileteti samo enemu tekmovalcu, izkušenemu 47-letnemu Nemcu Andreasu Maleckiju. Urban je tekmo zakljuèil na 3. mestu 4 km pred ciljem. Tretji tekmovalni dan je od skupno 116 tekmovalcev v cilj priletelo 33 jadrlanih padalcev, med njimi tudi trije Slovenci. Najboljši od naših je bil tokrat Aljaž Valiè na 3. mestu z minuto zaostanka za najboljšim Crigelom Maurerjem. Urban je za njim zaostal 4 minute in pol in osvojil 8. mesto. S tem je le še poveèal vodstvo pred najožjimi zasledovalci v skupnem seštevku enotedenskega tekmovanja v Turèiji. Primož Podobnik je tokrat zasedel 22. mesto, skupno v Turèiji pa je po napaki na drugi tekmi na 19. mestu. V Turèiji poleg omenjene trojice od Slovencev nastopata še Stojan Krajnc, ki je trenutno na 31. mestu in Miha Razinger, ki je po težavah z opremo na 2. tekmovalni preizkušnji na 88. mestu. V Svetovnem pokalu je Slovenija med narodi na odliènem 3. mestu, Urban Valiè pa kot naš najboljši na 2. mestu.
Vse o tekmovanju si lahko ogledate na naslovu http://new.pwca.org/


 


 

od prevc, Sreda, 29 Avgust 2007 09:27, Komentarji(0), Preberi vse
Red Bull Dolomitenmann 2007

 V soboto 8. septembra se bo v Lienzu/Avstrija prièelo 20. tekmovanje poimenovano Dolomitenmann. Tekmovanje obsega gorski tek, jadralno padalstvo, kajakaštvo in gorsko kolesarjenje. Na tekmovanju bo nastopalo 110 ekip in 440 tekmovalcev. Proga bo dolga 50 km in bo obsegala 3000 višinskih metrov.
Prvi se bodo na tekmovanje podali gorski tekaèi, ki bodo pretekli 1700 m višinske razlike. Na nadmorski višini 2400 m jih bodo èakali jadralni padalci, ki se bodo morali spustiti 200 m nižje, do vzletišèa. Jadralni padalci bodo morali preleteti obratno toèko, preden bodo lahko pristali na zato doloèen kraj (Leisach) v dolini. 500 metrov od pristanka padalcev, jih bodo èakali kajakaši. Kajakaši bodo morali opraviti, kar dve razlièni disciplini. Najprej bodo preveslali 1000 m dolgo slalomsko progo, nakar se bodo še èim hitreje spustili naravnost po reki Drau do postanka, kjer jih bodo prièakali kolesarji. Kolesarji bodo prekolesarili 12 km in 1300 višinske razlike. Skozi gozd in neutrjena cestišèa bodo primorani kolesa tudi nositi na ramenih, saj je v nekaterih predelih kolesarjenje nemogoèe. Proti cilju, nazaj v Lienz se bodo spustili po asvaltni cesti.

Na tekmovanju bo slovenske barve zastopala ekipa v postavi:

Triler Klemen - Naklo, SVN (gorski tekaè)
Klokocovnik Simeon - Ljubljana, SVN (jadralni padalec)
Brovinsky Gregor - Ljubljana, SVN (kajakaš)
Trampuz Ziga - Naklo, SVN (gorski kolesar)

Vse o tekmovanju, ki ga boste lahko spremljali tudi v živo dobite na spletni strani: http://www.redbulldolomitenmann.com

Do zaèetka tekmovanja še:

od Iv@nl, Sobota, 25 Avgust 2007 13:38, Komentarji(0), Preberi vse
Svetovni pokal Kayseri - Turèija

 Konec tega tedna, natanèneje v soboto se bo v Turškem mestu Kayseri s slavnostno otvoritvijo prièela èetrta serja tekem za svetovni pokal v hitrostnih preletih z jadralnimi padali.
Na tekmovanje je prijavljenih 126 pilotov iz 28 držav. Slovenske barve bo zastopalo kar 5 èlanov reprezentance : Urban in Aljaž Valiè ter Stojan Kranjc (Kovk Ajdovšèina) , Primož Podobnik (Polet nova gorica) in nov èlan Miha Razinger (Klub Letalcev Vrhnika).
Slovenski jadralni padalci v hitrostnih preletih so pred zadnjima dvema preizkušnjama svetovnega pokala upravièeno dobro razpoloženi, saj krojijo svetovni vrh. Med Slovenci je trenutno najuspešnejši Urban Valiè, ki zaseda tretje mesto, sledi mu Primož Podobnik na èetrtem, malo slabši a še vedno v svetovnem vrhu pa je Aljaž Valiè na 12. mestu. Gašper Prevc in Jurij Vidic pa le za las zaostajata za trideseterico z 32. in 35. mestom. Prvo mesto zaseda že drugo leto nepremagljivi Švicar Christian Maurer pred rojakom Andy Aebijem.
V ženksi konkurenci trenutno na najvišji stopnièki stoji prav tako Švicarka Anja Kroll pred Nemko Ewo Wisniersko ter Japonko Keiko Hiraki.

Rezultate tekomvanja boste lahko spremljali na uradni strani svetovnega pokala http://new.pwca.org . Stran tekmovanja pa je na tejle povezavi: http://www.outdoorfestival.org .
Na forumu TUKAJ pa je že odprta tema, kjer boste za naše fante lahko navijali!
od Iv@nl, Ponedeljek, 20 Avgust 2007 20:17, Komentarji(1), Preberi vse
Svetovno prvenstvo v jadralnem zmajarstvu Texas 2007

 Danes se je v Texasu konèala najdaljša preizkušnja z jadralnimi zmaji v zgodovini tega športa, namreè dolga je bila celih 286 km na kateri pa je naš tekmovalec Primož Grièar dosegel odlièno 3. mesto.
Sedaj je skupno na 15. mestu svetovne elite in do konca tekme je še daleè. Danes ponoèi spet letijo.

Primož je opisal svoj današnji let:

Vremenska napoved je zelo dobra, disciplina 285 km v eno smer. To je najdaljsa disciplina kdarkoli postavljena na svetovnih prvenstvih.
Ze takoj po slepu sem imel 4 metrski steber. Oblaki v vse smeri. Po odprtju starta mi je spet uspel manever brezsmiselnega unicevanja visine, tako da me je glavna grupa spet preletela in izbrala ruto precej severno od linije. Sam sem se odlocil za direktno. Po nekaj 10 kilometrih sem koncno ujel Johnnyja in Michija, tudi Nene Rotor je bil z njima. Kasneje smo se pridruzili Mariu Alonziju in od takrat leteli skupaj do konca. Zakljucni dolet je bil zelo napet, spet 25 km hitrega letenja in izbiranja najboljse spure. V cilj ,ki je bil na visini 1300m, smo prileteli izredno tesno, odlocale so sekunde. Race je odlocil tako: Mario Alonzi, Choiech, Gricar, Durand. Glavna grupa je sledila cez 10 minut, celo pot jih nismo videli.

Termika dneva: povprecno dviganje 6m/s, visina 3450m.

Za dodatne opise iz tekmovanja si lahko preberete na Matjaževem blogu TUKAJ

Dogajanje na samem tekmovanju lahko spremljate na uradni strani, TUKAJ
od MRX, Sreda, 15 Avgust 2007 11:08, Komentarji(0), Preberi vse
Svetovno prvenstvu v jadralnem zmajarstvu 2007, BIG SPRING Texas

 Danes ponoèi se na drugi strani luže priène, svetovno prvenstvo v jadralnem zmajarstvu. Letos bo to veliko tekmovanje gostilo mestece Big Spring v zvezni državi Texas. Relief pokrajine je velika ravnina, tako da bodo piloti za svoj štart uporabljali vleko z UL letali.

Big Spring je znan po dolgih preletih v eno stran, zatorej lahko prièakujemo tudi taske, kjer bodo piloti posegali daleè od starta, nakar bo sledilo dolgotrajno vraèanje nazaj v Big Spring. Tekmovanje bo potekalo 10 dni v vroèem in vlažnem vremenu. Piloti na svojih blogih že poroèajo o stabilnem vremenu za naslednje dni, tako da bo teh 10 dni skoraj verjetno izkorišèenih do zadnjega. Piloti so se veèinoma zbrali v Texasu že dva dni pred tem , kjer so v dveh dneh imeli poskusne dneve in se privadili na ameriški zrak.Texas

Slovenske barve bo zastopal naš odlièni Primož Grièar (Klub zmajarjev Maribor), ki je trentno po svetovni FAI lestvici na 14. mestu in je na tekmovanje pripravljen kot še nikoli. Na pred evropskem je dosegel 2. mesto, na hrvaškem 1. mesto v Nemèiji je bil 2. in še bi lahko naštevali.

Dogajanje na samem tekmovanju lahko spremljate na uradni strani, TUKAJ

Poiskal sem še dva bloga uveljavljenih pilotov in sicer odliène Corrine Schwiegershausen, Corrinas`sky , ter norveške reprezentance TUKAJ .

Primož mi je obljubil, da bo poskusil med samim tekmovanjem tudi meni kaj napisat, tako da bodo njegova doživetja tudi na mojem blogu MATJAŽEV BLOG


 

GRIÈAR SPET DRUGI !!!!!!!!!

5 task je narekoval 285 km dolgo dirko..???... Odlièni Primož Grièar (klub zmajarjev Maribor), je v cilju, sicer še neuradno, bil spet 2. Primož tako nadaljuje pot proti samemu svetovnemu vrhu na tej tekmi. Danes imajo zmajarji prost dan, kar si tudi zaslužijo saj jih je veèina prispela nazaj na štart šele ponoèi.

ÈESTITKE!!!!

P.s.: Primož se mi je javil po mailu in kaj je napisal preberite TUKAJ
od MRX, Četrtek, 09 Avgust 2007 12:27, Komentarji(1), Preberi vse
Svetovni pokal v Srbiji

 V Srbiji se je minuli konec tedna konèala peta tekma za svetovni pokal v natanènem pristajanju.
Tekmovanje je potekalo v zelo zahtevnih pogojih, sicer brez trmike vendar s precej spremenljivim in na trenutke tudi sunkovitim vetrom. Že po rezultatih se vidi, da nikomur ni bilo prizanešeno in so bili najboljši tisti, ki so v situacijah, ko se ni dalo pristajati brez napak, pristanek izpeljali kolikor toliko solidno.
Izpeljane so bile štiri serije kar vsekakor na koncu da realne rezultate. Veseli dejstvo, da so po vrhu posegli tudi Bolgari, pri njih je tudi zadnja tekma letošnjega Svetovnega pokala in se zato prièakuje "poln štadion", kot so v šali dejali. No pa tudi Angleži so se po nekaj kiksih spet zavihteli na vrh.
Rezultate najdete na uradni spletni strani svetovnega pokala paragliding accuracy world cup !od Iv@nl, Četrtek, 09 Avgust 2007 11:12, Komentarji(0), Preberi vse
Swiss open 2007

 V švici se je vèeraj konèalo opdrto državno prvenstvo Švice, na katerem sta nastopila tudi Aljaž in Urban Valiè. Tekmovanje se je odvijalo v kraju Anzere, vas približno 60 jugozahodno od lanskoletnega prizorišèa PWC-ja v Fieshu.
Na tekmovanju, kjer so izpeljali tri hitrostne preizkušnje sta slovenska tekmovalca znova dokazala svojo odlièno formo, saj sta se uvrstila med peterico najboljših, ki sodijo v svetovni vrh.


Komentar Aljaža Valièa (poslal Urban Valiè):

V soboto smo odleteli še eno dirko(47km) v izredno sibkih pogojih zaradi izrazite inverzije.Ker je start bil nad inverzijo se je kar dobro dvigalo ko pa si se enkrat znajdu malo niže je bilo praviloma KONEC med njimi tudi Aljaž in Crigel. Meni nekako uspe spet v visave malo tudi po èudezu tako da zakljuèim dirko kar solidno. Piloti ki startajo kasneje(speed run) odletijo brez tezav saj se vreme popoldne izboljsa

Vèeraj pa smo leteli 57km super vreme tako najhitrejsi porabijo 1.30h prvi crigel Aljaž drugi sam pa nekako med deset.


Rezultati skupno:

1. Andy Aebi (CH)
2. Christian Maurer (CH)
3. Stefan Wyss (CH)
4. Urban Valiè (SLN)
5. Aljaž Valiè (SLN)

Ostale rezultate si lahko ogledte TUKAJod Iv@nl, Ponedeljek, 06 Avgust 2007 12:20, Komentarji(0), Preberi vse
Swiss open 2007

 V švici se je vèeraj zaèelo opdrto državno prvenstvo Švice na katerem bosta nastopila tudi dva slovenska tekmovalca Aljaž in Urban Valiè. Urban Valiè, bo poizkušal ubraniti lanskoletni naslov. Tekmovanje se bo odvijalo v kraju Anzere, vas priblizno 60 jugozahodno od lanskoletnega prizorisca PWC-ja v Fieshu. Tekmovanje se bo odvijalo do nedelje a èe bodo do sobote izpeljane 3  preizkušnje, se bo tekmovanje konèalo že ta dan.
Uradna stran tekmovanja: http://www.parapenteanzere.ch/cs2007
 
Report iz tekmovanja (poslal Aljaž Valiè):

1.8.2007

Po uvodnem brifingu ob 10.00 se z zicnico odpravimo na startno mesto ki je na visini 2200m.
Petim tekmovalcem, med njimi tudi Urbanu dodelijo "live tracking" napravico, ki bo med tekmo sporoèala njihovo pozicijo, ki jo bodo predvajali na velikem zaslonu in v živo na internetu. Tekmovalna komisija, zaradi slabih vremenskih razmer, inverzije v dolini ter moènega severnega vetra v visinah, doloèi kratko 50km dolgo disciplino. V bližini starta se nahajajo tudi prvi Red Bull X-alps tekmovalci, in kasneje res vidimo belo padalo vodilnega Alexa Hoferja na severnemu grebenu, ki poèasi napreduje kljub severnemu vetru.
Še vedno cakamo na izboljšanje razmer nekaj tekmovalcev starta vendar jih kar premetava.
Organizator po nekaj urah odloèanja tekmo prekine, zaradi turbolentnih pogojev, ki jim vsi udeleženci ne bi bili kos.
Vseno se odpravimo v zrak in prièaka nas skromna termika, ki se v kombinaciji z rotorji pojaèa. Uspe mi splezati nad vrhove vendar sem zaradi severnega vetra skoraj na mestu, na kar vidim, da se je organizator res pravilno odloèil. Veèina tekmovalce ta èas že pristaja.
tudi sam se obrnem proti dolini na pristanek, a na poti sem deležen obilnih propadanj vec kot - 7.

2.8.2007

Po nevihtni fronti zgodaj zjutraj organizator skensla danasnji dan, odpravimo se spoznavat znamenitosti v Verbiere.

od Iv@nl, Četrtek, 02 Avgust 2007 14:12, Komentarji(0), Preberi vse
Urban Valiè osvojil naslov državnega prvaka

urbanVèeraj 28.07.2007 se je v Novi Gorici natanèneje na Lijaku, konèalo odprto državno prvenstvo v hitrostnih preletih z jadralnimi padali. Na tekmovanju, ki je potekalo vse od nedelje 22.07.2007 je nastopilo 81 pilotov iz 12. držav.
V zelo obetavnem vremenu je organizator uspel izpeljati kar pet preizkušenj od skupno osmih. Odloèilna je bila èetrta v kateri je bil že razviden vrh lestvice najboljših. Po vèirajšnji kratki 39-kilometrski preizkušnji je tako ostal na vrhu lestvice in osvojil naslov državnega prvaka, brat lanskletnega zmagovalca Urban Valiè (Kovk Ajdovšèina). Drugo mesto je zasedel Primož Podobnik (Polet Nova Gorica), na tretje pa se je zavihtev mladi up slovenske reprezentance Gašper Prevc (Krokar Železniki).Rezultati :Open
Skupni - Državno prvenstvo 2007
Skupni - Odprto prvenstv Slovenije 2007
Ženske
Serijski razred
Klubski

Ter še GPS traki vseh dni.

foto:DJP Kovk
od Iv@nl, Nedelja, 29 Julij 2007 13:27, Komentarji(2), Preberi vse
DP 2007 5.dan


27.7.2007; disciplina je doloèena, in sicer se leti na zaèetku do Nanosa, potem nad Branik, Vipavski Križ, Deskle in nazaj v Novo Gorico. Task je dolg 116 km.

Tokrat nobeden ni prišel v cilj. Zmagal je Aljaž Valiè  (113,4km 916pik), drugi je bil Urban Valiè (100km  862pik), trtji pa Marko Hrgetiè (78,1km  761pik).

Skupno po štirih dirkah:

1. Urban Valiè 3476
2. Primož Podobnik 3326
3. Gašper Prevc 3313
 od pgmateja, Petek, 27 Julij 2007 14:47, Komentarji(0), Preberi vse
13 Strani« Prvi ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...