Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Tekmovanja   
OLC vikend PARASMUK 2007

 Glede na vremensko napoved, ki je ugodna za oba dneva, bo ta vikend (21.22.. april, prijave od 10 ure dalje) na Smuku nad Semièem dvodnevna OLC tekma.

Štartnina za oba dneva znaša 20 eurov, kar vkljuèuje en topel obrok, prevoze in nagradni sklad. Spanje je možno v skupnih ležišèih v Lovskem domu na Smuku ali pa v katerem od bližnjih kmeèkih turistiènih kmetijah.

Prosim da izpolnete informativno prijavo na tekmovanje! >>>PRIJAVA<<<
od Iv@nl, Petek, 20 April 2007 12:16, Komentarji(1), Preberi vse
Flytec championships, Florida, Quest Air

primoz Slovenski jadralni zmajar Primož Grièar (Klub zmajarjev Maribor) se je udeležil tekmovanja v Združenih državah in sicer na Floridi natanèneje v jadralnem centru Quest Air. Tekmovanje je FAI 2 class, udeležilo pa se ga je 74 tekmovalcev iz vsega sveta. Tekmovanje je znano po tem, da se ga vedno udeležujejo najboljši piloti sveta, tako so tudi rezultati tega tekmovanja spoštovanja vredni. Vzleti se s pomoèjo vleke zmaja za ultralahkim letalom, katero povleèe jadralnega zmaja do doloèene višine in tako se tekma lahko zaène. Štarta se lahko ob razliènih urah saj se štartni "pilon" zapira vsakih 15 minut, odvisno od organizatorjev in samih razmer v zraku.
Prva dva dneva sta bila na tekmovanju odpovedana zaradi premoènega vetra, 3. dan pa so organizatorji doloèili 111 km dolgo dirko proti jugu. Naš tekmovalec Primož Grièar je že prvi tekmovalni dan pokazal odlièno pripravljenost in tako zasedel drugo mesto ob koncu dneva. Naj samo še dodam, da ima Primož v lasti tudi 3. mesto iz Evropskega prvenstva, leta 2006 na Hrvaškem.

Rezultate lahko spremljate na strani tekmovanja
od MRX, Sreda, 18 April 2007 18:47, Komentarji(2), Preberi vse
Podobniku zmaga, Urbanu Valièu drugo mesto na Japonskem

 Slovenski jadralni padalci, ki se borijo za toèke svetovnega pokala v hitrostnih preletih, so na letošnji prvi tekmi, ki se je danes konèala na Japonskem , zabeležili izjemen uspeh v zgodovini tega športa na Slovenskem. Kar dva od štirih sta namreè posegla na najvišji mesti v skupni razvrstitvi: naslov najboljšega si je priboril Primož Podobnik (Polet Nova Gorica), takoj za njim se je uvrstil Urban Valiè (Kovk Ajdovšèina).

 Tretji je bil Èeh David Ohlidal, Slovenija pa je tudi ekipno prehitela vseh 22 držav, katerih tekmovalci so preizkušali japonske padalske razmere. Organizatorji so sicer zaradi neugodnega vremena uspeli izpeljati zgolj dve od sedmih naèrtovanih preizkušenj.

Da so naši jadralni padalci res v odlièni formi, so potrdili že na otvoritveni dirki, ko je v cilj kot prvi priletel aktualni državni prvak Aljaž Valiè (Kovk Ajdovšèina) in za pièlih 41 sekund prehitel lanskega zmagovalca svetovnega pokala, Švicarja Christiana Maurerja, ki je v skupnem seštevku nato osvojil 10. mesto. Le 50 sekund za Aljažem je cilj dosegel njegov brat Urban, minuto in 12 sekund pa je zaostal Podobnik in pristal kot èetrti.
Na drugi preizkušnji se je najbolje odrezal Podobnik s petim mestom, Urban je bil 13., Aljaž pa 36. K ekipni zmagi je pripomogel še Gašper Prevc (Krokar Železniki) s 43. mestom na prvi in 33. mestom na drugi tekmi.
Spomnimo, da je Podobnik lani v svoji prvi sezoni med najboljšimi padalci sveta dosegel odlièno, a nehvaležno èetrto mesto. Držimo pesti za naše fante, da bodo kaj podobnega ponovili tudi letos. Naslednja hitrostna preizkušnja za svetovni pokal jih èaka junija v Španiji, nato pa še v Italiji, Turèiji in Argentini.

Rezultate najdete na uradni strani svetovnega pokala: TUKAJ

Uradna stran s slikami in poroèili: TUKAJ
od Ksenijab, Sobota, 14 April 2007 21:33, Komentarji(0), Preberi vse
Prva tekma svetovnega pokala v hitrostnih preletih

japan Konec tedna, 8. aprila, se bo zaèel svetovni pokal jadralnih padalcev v hitrostnih preletih. Tekmovanje, na katerem bo nastopilo 128 pilotov iz 23 držav , bo potekalo v mestu Ibaraki v daljni deželi Japonski . Na tekmovanju bodo nastopili piloti, ki bodo predstavljali tudi slovensko zastavo: Primož Podobnik (Polet Nova Gorica ), Aljaž in Urban Valiè (Kovk Ajdovšèina ) ter Gašper Prevc (Krokar Železniki ).

Na lanskem svetovnem pokalu so naši fantje pokazali odlièno formo. Podobnikovo èetrto mesto ob koncu sezone je bil najveèji uspeh slovenskega jadralnega padalstva v tej disciplini. Dobro pripravljenost so letos že potrdili na svetovnem prvenstvu v Avstraliji , kjer so slavili na posamiènih tekmah, ekipno pa je Slovenija dosegla èetrto mesto.
Tekmovanje boste lahko spremljali na spletni strani tekmovanja , dnevne reportaže iz tekmovanja pa na Gašperjevi strani .
Ne prezrite pa tudi debate, ki že poteka na forumu .od Iv@nl, Petek, 06 April 2007 00:52, Komentarji(0), Preberi vse
Slovenski pikaši znova v vrhu

krusevo V Makedonskem mestu Kruševo se je zakljuèila prva letošnja tekma Svetovnega pokala jadralnih padalcev v disciplini natanèno pristajanje. Tekmovanje na katerem je nastopilo 64 tekmovalcev iz osmih držav, je organiziral domaèi klub Delta. Tekmovalci so bili nad organizacijo zelo navdušeni.

Na najvišjo stopnièko je stopil slovenski tekmovalec Tone Svoljšak (Slovenija), pred drugo uvršèenim Martinom Jovanoskim (Makedonija), ki je zaostal za 21 cm. Simeona Klokoèovnika (Slovenija) pa je makedonski piš odnesel 25 cm od centra in je tako pristal na tretjem mestu. Med deseterico najboljših smo imeli še štiri tekmovalce: Kerin Rafael je z 36 cm pristal na èetrtem, Gorenc Jaka z 41 cm na petem ter Setina Dušan z 261 cm na osmem mestu. Aktualni svetovni prvak Matjaž Ferariè, ki je po dveh serijah vodil, pa je zaradi usodne napake v zadnji seriji, pristal na devetem mestu.

V ekipni razvrstitvi klubov je tokrat preprièljivo zmagal slovenski klub Èuk Dravograd (v postavi Simeon Klokoèovnik, Rafael Kerin, Matjaž Ferariè in Zdravko Kumer) 325 cm, pred Pernikom iz Bolgarije 865cm in domaèini Sky vidra Makedonija 1154 cm.

Slovenska reprezentanca je zopet pokazala svojo odlièno formo v natanènem pristajanju in jim po uspehu v Litvi (posamièno in ekipno 1. mesto na svetovnem prvenstvu) lahko ponovno èestitamo. Rezultate dobite TUKAJ .

Naslednja tekma svetovnega pokala je prve dni junija v Angliji, že ta konec tedna pa bomo lahko navijali za naše preletaše, ki bodo nastopili na prvi tekmi svetovnega pokala v disciplini hitrostni preleti na Japonskem.
od Iv@nl, Sreda, 04 April 2007 01:21, Komentarji(0), Preberi vse
Pikaši zaèenjajo sezono svetovnega pokala

mk V Kruševu v Makedoniji se bodo v soboto in nedeljo, 31. marca in 1. aprila, prviè letos zbrali jadralni padalci, ki se merijo za toèke svetovnega pokala v disciplini natanèno pristajanje. Na tekmovanju prièakujejo okoli 70 pilotov.
Po do sedaj zbranih podatkih se ga bo udeležilo tudi 13 Slovencev: Matjaž Ferariè, Rafael Kerin, Simeon Klokoèovnik, Zdravko Kumer (vsi Èuk Dravograd), Dušan Gorenc, Jaka Gorenc, Dušan Šetina, Nejc Žerdoner (vsi Kanja Dolenjske Toplice), Nikolaj Kosmaè, Matjaž Štucin (oba Kragulj), Anton Svoljšak (Zlatorog), Slavko Armiè (Vrhnika) in Robert Kralj (Kavka Kisovec). Rezultati bodo objavljeni na forumu, vse ostale informacije pa najdete na spletni strani tekmovanja: http://www.deltaparagliding.com.mkod Nejc Zardoner, Ponedeljek, 26 Marec 2007 00:55, Komentarji(0), Preberi vse
XC METULJMANIA OPEN 07

sloflag

Tekmovanje FAI 2 razreda
Organizator: DJP Metulj Rimske Toplice

Datum: 26. - 29. aprila 2007
- èetrtek 26.aprila – registracija od 18:00 dalje
- petek 27. aprila - registracija, 1. tekmovalni dan
- sobota 28 aprila – 2. tekmovalni dan
- nedelja 29. aprila - 3. tekmovalni dan in razglasitev rezultatov

Splošno : Vzletno mesto bo na Lisci (in po potrebi na ostalih vzletišèih: Kopitnik, Maliè), pristanek pa bo doloèen na dnevnih brifingih.

Ostalo dogajanje na tekmovanju

Veè na spletni strani DJP Metulj RimskeToplice

line

engflag

Competition FAI class 2
Organisator: DJP Metulj RimskeToplice

Date: 26. - 29. April 2007
- wednesday 26. april - registration from 18:00
- thursthday 27. april - registration, 1st competition day
- 27. - 29. april - competition days
- sunday 29. april - closing ceramony

Location : Take-off is located on Lisca, the hill between Sevnica and Rimske Toplice. This place is well-known because of tradicional Slovenian festival paraLisca. So nice, easy and good races are guaranteed! The place is situated 20 km east of Radeèe or 40 km south-east of Celje

Other things on competition

More abouth competition on web page DJP Metulj RimskeToplice
od Iv@nl, Petek, 16 Marec 2007 00:10, Komentarji(0), Preberi vse
Sky XCamp 2007

skycamp Po sledeh Ozone Caribbean XC Challenge ali Caribean Open , so se za podobno organizacijo tekmovanja XCamp 2007 odloèili tudi Èehi. Glavna sponzorja tekmovanja bosta, izdelovalca jadralno padalske opreme Sky Paragliders in Gradient . Tekmovanje na katerem se piloti sami odloèajo, kam bodo leteli, kje bodo pristali in kdaj bodo vzleteli, postaja zmeraj bolj priljubljeno. Prva nagrada na tekmovanju bo jadralno padalo Sky-a, preskrbljeno bo pa tudi za ostala mesta na lestvici.
XCamp 2007 tekmovanje bo potekalo od 1. do 6. julija v Mt. Dolada v Italijanskih Dolomitih . Toèkovanje je zelo enostavno in podobno kot na drugih XC tekmovanjih, vkljuèno z OLC-jem:
- Razdalja med najveè tremi obratnimi toèkami: 1km = 1,0 toèka
- Razdalja v krogu (out and back in v trikotniku) 1km = 1,2 toèke
- FAI trikotnik 1km = 1,5 toèke
Za konèni rezultat bodo toèkovani trije najboljši leti vsakega posameznika. Sled leta je lahko oddana pri organizatorju tekmovanja ali pa se ga naloži direktno na spletno stran PGweb .
Vse temelji na letenju "brez stresa, na naèin kakršnega si piloti sami izberejo", zatrjujejo organizatorji. XCamp 2007 tekmovanje je zaznamovano kot "tekmovanje brez stresa" in vsi piloti so dobrodošli. XC zaèetniki bodo imeli priliko, da se nauèijo kaj novega od izkušenejših pilotov, slednji pa bodo lahko ugotovili kje je njihova meja v tekmovalnosti ali pa bodo vse skupaj vzeli kot trening za Czech Open 2007 .
Posebne ugodnosti bodo veljali za tiste pilote, ki bodo nastopili na XCamp 2007 ter na Czech Open 2007 tekmovanju.
Dolomiti so zelo blizu Slovenije in upajmo, da bo med konkurenti tudi kakšen slovenski pilot.

http://www.pgweb.infood Iv@nl, Torek, 13 Marec 2007 22:05, Komentarji(0), Preberi vse
Odlièni rezultati na zadnji tekmi SP v Avstraliji. Naši v skupnem seštevku na 4. mestu!

 Na zadnji tekmi svetovnega prvenstva v jadralnem padalstvu v Avstraliji je slovenska ekipa dosegla izjemen uspeh. Na 60km dolgi preizkušnji so med prvimi v cilj prileteli trije Slovenci in sicer Aljaž Valiè kot zmagovalec, 2. mesto je dosegel Gašper Prevc, skupni uspeh pa je dopolnil Aljažev brat Urban na 5. mestu.
Svetovno prvenstvo je potekalo 14 dni, v tem èasu je organizatorju zaradi neugodnih razmer uspelo izpeljati le 5 tekem. V šibkih termiènih pogojih se slovenska ekipa, vajena moènih alpskih razmer, v prvih tekmovalnih dneh ni znašla. Nov elan v ekipo je prispeval Aljaž z zmago na 2. tekmi, Urban je v zahtevnih razmerah na 3. tekmi v cilj priletel kot 5. Pred zadnjo tekmo so bili naši tekmovalci skupno na 10. mestu, na zadnji tekmi pa so pokazali vse svoje znanje in se skupno uvrstili na 4. mesto za Èeško, Francijo in Švico.
Med posamezniki v moški konkurenci je v skupnem seštevku najbolje zakljuèil Bruce Goldsmith iz Velike Britanije, drugi je bil Francoz Jean-Marc Caron , tretje mesto pa je zasedel Amerièan Thomas McCune. Od slovenskih tekmovalcev se je najbolje uvrstil aljaž Valiè (Kovk Ajdovšèina) na 10. mesto. V ženski konkurenci je zmagala Petra Slivova, ki je do predzadnje tekme vodila tudi v skupnem seštevku, na drugo mesto se je uvrstila Viv Williams Austria, tretja pa je bila Harmony Gaw. Slovenski predstavnici Karmen Tonjko in Tanika Virtoušek (obe èlanice EOL Celje) sta se uvrstile na 22. ter 32. mesto.

Uradna stran svetovnega prvenstva: http://www.manilla2007.comUrban Valiè


Karmen Tonjko nad Manillo


Skupina pilotov v termiènem stebru
od Iv@nl, Petek, 09 Marec 2007 15:01, Komentarji(0), Preberi vse
Valiè ugnal jadralno padalsko elito

 V avstralskem mestu Manilla poteka svetovno prvenstvo v preletih z jadralnimi padali. Svetovno elito je na drugi tekmi ugnal Aljaž Valiè, ki je decembra s 427 kilometri v Južnoafriški republiki postavil novi svetovni rekord v prostem preletu.

V prvi polovici 14-dnevnega tekmovanja je organizatorjem uspelo izvesti 3 tekme, discipline so bile dolge med 50 in 60 km zraène linije. Zaradi šibkih termiènih razmer se vrstni red tekmovalcev vseskozi spreminja, trenutno je v presenetljivem vodstvu predstavnica ženskega spola, Èehinja SLIVOVA Petra, pred Angležem Brucom Goldsmith om in Jean Marc-Caronom iz Francije. V tekmovanju sicer nastopa 120 moških in 30 ženskih tekmovalk, med njimi tudi 5 Slovencev in 2 Slovenki.

Svetovno elito je na drugi tekmi ugnal Aljaž Valiè, ki je decembra s 427 kilometri v Južnoafriški republiki postavil novi svetovni rekord v prostem preletu. V skupnem seštevku je Aljaž kot najboljši Slovenec na 17. mestu, 32. je Stojan Krajnc, malo za njim pa Primož Podobnik na 38. mestu.

Vremenska napoved za naslednje dni ni najbolj obetavna, tako da se prav lahko zgodi, da bo senzacionalno prviè v zgodovini mladega športa svetovni prvak postala ženska.
Slovenska reprezentanca
Tanika Virtoušek
Primož Podobnik

od prevc, Torek, 06 Marec 2007 01:26, Komentarji(0), Preberi vse
10. Svetovno prvenstvo v hitrostnih preletih z jadralnimi padali

logo Konec tedna, natanèneje v soboto 24. februarja se bo v mestu Manilla v Avstraliji z otvoritveno slovesnostjo prièelo deseto svetovno prvenstvo v hitrostnih preletih z jadralnimi padali. Na tekmovanje je prijavljenih preko 220 pilotov iz 43 držav, a v skladu s pravili Mednarodne letalske zveze (Federation Aeronautique Internationale - FAI ) jih bo zaradi varnostnih razlogov lahko tekmovalo le 150. Med njimi bo tudi 7 slovenskih reprezentantov: STOJAN KRANJC MacPara Magus 5 (Kovk Ajdovšèina), PRIMOŽ PODOBNIK Axis Para Mercury (polet Nova Gorica), GAŠPER PREVC MacPara Magus 5 (Krokar Železniki), ALJAŽ in URBAN VALIÈ MacPara Magus 5 (Kovk Ajdovšèina) ter dve punci, KARMEN TONJKO Airwave magic in TANIKA VIRTOVŠEK Airwave mustang (EOL Celje).
Tekmovanje, na katerega so se organizatorji pripravljali skoraj 10 let se bo odvijalo iz 880 m nad morske višine visokega hriba Borah. Okrog hriba je veèina ravnina in letenje bo malo spominjalo na lanskoletni svetovni pokal v Braziliji. Prvi tekmovalni dan bo to nedeljo, zakljuèek tekmovanja pa bo s slovesnostjo sklenjen 9. marca.
Aktualni svetovni prvak v moški konkurenci je Švicar Steve Cox v ženski pa Danka Louise Crandal . Na lanskoletnem svetovnem pokalu pa je na najvišji stopnièki stal Švicar Christian Maurer kar nakazuje, da bo boj za novega svetovnega prvaka zelo trd. Tudi Slovenija se v lanskem letu na svetovnem pokalu lahko pohvali z odlièno uvrstitvijo Primoža Podobnika, ki je zasedel èetrto mesto, zato vsi potihem upamo tudi na uspeh slovenske reprezentance. V ženski konkurenci bosta naši dve tekmovalki prviè nastopile na tako velikem tekmovanju, zato se pustimo presenetiti.

Veè o tekmovanju najdete na uradni spletni strani tekmovanja http://www.manilla2007.com . Sprotna poroèila bodo naši reprezentantje pošiljali na Gašperjev portal ( Gašper jih je poimenoval "kmeèki reporti"), uradna poroèila pa bodo objavljeni tukaj . Konec drugega tedna (na sredi tekmovanja) bomo naše tekmovalce poklicali tudi po telefonu in objavili intervju.

slikeod Iv@nl, Četrtek, 22 Februar 2007 03:04, Komentarji(0), Preberi vse
Slovenija osvojila zlato kolajno v Litvi

 Slovenija je že tretiè posamièno in ekipno osvojila zlato kolajno na svetovnem prvenstvu v natanènem pristajanju. Matjaž Ferariè je že drugiè postal svetovni prvak. Drugo mesto je slavil Andy Webster iz Velike Britanije.
Šestnajstletni Martin Jovanovski iz Makedonije pa je osvojil tretje mesto. V ekipni razvrstitvi je Èeška osvojila srebrno kolajno, Velika Britanija pa bronasto.
Ostali èlani slovenske reprezentance so osvojili naslednje rezultate: Rafael Kerin 7. , Dušan Gorenc 16. , Franc Unuk 25. ter Matej Gošte 34. mesto.
Èetrto svetovno prvenstvo se je odvijalo v Litvi v mestu Trakai od 9. do 18 februarja 2007. Nastopilo je 69 pilotov iz petnajstih držav.To je prvo tekmovanje, ki se je odvijalo v zimskem èasu in prvo, na katerem je nastopalo tudi enajst žensk iz šestih držav. Prvo mesto med nežnejšim spolom je osvojila Funda Durusu-Cici iz Turèije. Srebrna kolajna je pripadala Èehinji Katerini Pankovi, bronasta kolajna pa je ostala v Litvi, osvojila jo je Olga Lonina.

Matjaž Ferariè, ki leti z jadralnim padalom Airwave wave je prevzel vodstvo v šesti seriji, ko je Bolgar Tzvetan Tzolov (Gradient Bright) napaèno presodil razmere na pristanku in pristanek zgrešil kar za slabe štiri metre (399 cm). Konkurenca v natanènem pristajanju je od zadnjega svetovnega prvenstva v Srbiji moèno narasla. Matjaž Kometira : Tekmovanje je bilo letos precej trše in lepo je videti, da se pojavlja toliko novih talentov.
Drugouvršèeni Webster iz Velike Britanije je dosledno tekmoval na njegovem Ozone Atomu. Za èlana reprezentance se je prijavil v zadnjem hipu po tem, ko je okreval od poškodbe, ki jo je utrpel lansko poletje. Inspiracijsko delo Jovanovskega (leti Airwave wave) (Makedoija) je bilo izjemno, ne samo zato ker je star komaj šestanjst let, ampak tudi zaradi tega, ker natanènega pristajanja ne trenira, ampak leti prelete (cross country). Jovanovski komentira: Tekmovanj v natanènem pristajanju se udeležijem za zabavo in ne za rezultat. Tehnike natanènega pristajanja pa sem se nauèil lansko leto v južni Afriki kjer so pristanki zelo omejeni. Dodaja tudi: Nekateri mislijo, da so tekmovanja v natanènem pristajanju dolgoèasna, vendar so zelo vznemerljiva in seveda sploh ne tako enostavna kot se zdi.
Èehi so bili s svojimi tremi udeleženci na top 10 lestvici in drugi v skupni razvrstitvi razoèarani, vendar je karizmatièni selektor Tomas Lednik že napovedal zlato na naslednjem prvenstvu. Èeška ekipa je v finalni seriji skoraj ulovila Slovenijo ob dejstvu, da ima Slovenija med top 10 samo dva uvršèena pilota. Èeški ekipi so tudi ženske prispevale zelo dragocene toèke.
Litvanska reprezentanca je konèala na èetrtem mestu z dvema pilotoma, ki sta za las zgrešila desetirico . Japonski team leader Yoshiki Oka (Ozone Element) je bil zelo razoèaran s svojo ekipo saj je konèal na slabem štirinajstem mestu. Povedal je da že naèrtujejo drugaèno, boljšo strategijo za naslednjiè. Latvija je zaèela zelo dobro, vendar je na koncu pristala na šestem mestu. Srbija je na tem prvenstvu imela najveè smole, saj so njihovo ekipo cel teden spremljale poškodbe in bolezni.
Zakljuèek svetovnega prvenstva se je odvijal v slikovitem Trakaiskem gradu na otoku na zamrznejnem jezeru.
Predsednik CIVL, Flip Koetsier, je podelil kolajne skupaj s predsednikom Litvanske jadralno padalske in zmajarske zveze ter županoom obèine. Plesalke z ognjem so uprizorile senzacionalen ples, manjkalo pa tudi ni tradicionalne Litvanske hrane in piva.
Rezultati in foto galerijo najdete na www.pagaukveja.lt , poroèil iz tekme pa na forumu

 podelitev reprezentancaod Iv@nl, Ponedeljek, 19 Februar 2007 00:05, Komentarji(0), Preberi vse
4 svetovno prvenstvo v natanènem pristajanju

logo Konec tedna se bo v Litvi v mestu Trakai odvijalo 4. FAI svetovno prvenstvo v natanènem pristajanju. Tekmovanje se bo prièelo s treningom v petek 9.02.2007 in bo trajalo do nedelje 18.02.2007. Po sedanjih podatkih se bo tekmovanja udeležilo 47 pilotov iz desetih držav. Slovenijo bo zastopala peterica: Matjaž Ferariè, Dušan Gorenc, Franc Unuk, Rafael Kerin ter Matej Gošte.
Rezultati tekmovanja bodo objavljeni na forumu , vse ostale podatke pa najdete na njihovi spletni strani http://www.pagaukveja.lt !

trakai 2 3
od Iv@nl, Sreda, 07 Februar 2007 13:09, Komentarji(0), Preberi vse
Zimska liga - Lijak

Lep dan, lepo letenje in žal je lahko tistim, ki se nam niso pridružili. Tekma, je bila sicer kar težka, pobiralo se je kar težko. Termika je delovala v intervalih, zato tudi v cilju samo štirje tekmovalci. Zmagovalec je bil Primož Podobnik pred Stojanom Kranjcem in Durkoviè Dušanom. Zadnji v cilju pa še Gašper. Task je bil sicer dolg 43,5 km, letelo pa se je veè kot 2 uri.


Veè slik si lahko ogedate v Matejevi fotogaleriji: rotood igorer, Sobota, 27 Januar 2007 23:59, Komentarji(2), Preberi vse
Zimska liga - Lijak

Kot kaže, bo tale vikend vreme spet malo boljše, tako, da zimska liga bo in sicer ob 12 uri na Lijaku. Vabljeni vsi.smile

Pa še to. Napovedane temperature so tokrat kar nizke, zato ne pozabite na topla oblaèila.od igorer, Petek, 26 Januar 2007 23:06, Komentarji(0), Preberi vse
13 Strani« Prvi ... 8 9 10 11 12 13 


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...