Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Tekmovanja   
Evropsko prvenstvo v natanènem pristajanju

 V Nišu v Srbiji se je v nedeljo prièelo Evropsko prvenstvo jadralnih padalcev v disciplini natanèno pristajanje. Na tekmovanju sodeluje 71 tekmovalcev iz 14 držav. Slovensko zastopstvo šteje šest èlanov: vodja reprezentance je Robi Dolnièar,tekmovalci pa: Dušan Gorenc, Jaka Gorenc, Tone Svoljšak, Rafael Kerin in Matjaž Ferariè.

Prièakovanja so za slovensko reprezentanco vedno velika in po dveh tekmovalnih dneh jih tudi opravièujejo. Ekipno zasedajo drugo mesto takoj za domaèini in pred Èesko ekipo. Med posamezniki pa je presenetljivo na prvem mestu Matjaž Ferariè, ki mu je to prva tekma po operaciji kolena. Vodi pred dvema Srboma in Èehom. Ostali naši pa so trenutno: na sedmem mestu Jaka Gorenc, deveti Rafael Kerin, enajsti Dušan Gorenc in sedemindvajseti Tone Svoljšak.

Tekmovanje se bo nadaljevalo, zelo zahtevni termièni pogoji bodo še precej premešali vrstni red, do veèjih sprememb pa bo prišlo že v naslednji seriji, ko se najslabši rezultat odšteje in bodo mnogi, ki imajo po tri dobre rezultate skoèili po lestvici navzgor.

Uradna stran tekmovanja: http://www.epa2008.org


od Iv@nl, Sreda, 06 Avgust 2008 12:47, Komentarji(0), Preberi vse
Primož 7. task, drugi v cilju, skupno še vedno 3. mesto (svetovno prvenstvo Monte Cucco)

Na 7. tasku so zastavili 152 km dolgo disciplino,Primoz v zraku
kjer je Primož Grièar (LET Škofja Loka) dosegel drugi èas. Tako se je "grico" še bolj utrdil na 3. mestu v skupnem seštevku. Do konca tekmovanja so še trije dnevi in upamo, da bo Primožu uspel ponoven vrhunski dosežek v slovenskem prostem letenju.

Opis zadnjih taskov:

4. Tekmovalni dan
Dobro vreme, disciplina 132 km. Po rahlo ponesrecenem zacetku sem se znasel na lovu za prvo skupino. Ujel sem jih pred predzadnjo obratno tocko. Ostalo je dobrih 30 km do cilja preko zadnje obratne tocke, ki je lezala na zelo termicnem grebenu.. Odlocil sem se, da uresnicim dokaj smel nacrt – zaceti zakljucni dolet, predno ostali realizirajo, da je to mogoce. Na ravnini sem se z hitrim letenjem odcepil od vodilne skupine in priklopil na greben – super dviganja. Ostali so potonili za menoj. Z delfinjim letenjem med 85 in 90 km/h sem dosegel zadnjo tocko, obrnil za 180 stopinj in zacel planirati proti cilju. Sledilo je razocaranje – dviganja so bila na poti nazaj bistveno bolj skromna. Kljub grebenu sem izgubljal  prevec. visine. Vendar sem upal na boljsi zrak, saj je vse bilo v soncu– compeo je kazal ze +130m, to bi moralo uspeti. Zal je bilo upanje zamanj, nisem nasel dobre „ spure“, tako se je moj zakljucni dolet koncal 2 km pred ciljem. Skupina me je zaradi mojih tezav tik pred cilindrom ujela. Tukaj moram razloziti, da se merjenje casa ustavi 2 km pred ciljem, treba pa je preleteti se 400m cilinder okrog cilja. Ce to ne uspe, se odvzame 20% hitrostnih tock, kar me je stalo cca. 100 tock.
Zmagal je spet Alex pred Christianom in Timom Grabowskim.

5. 
Tekmovalni dan
 Moèen severovzhodni veter, dan odpovedan na startu.


6.
Tekmovalni dan
Vlazen zrak z nizkimi bazami bi se naj umaknil suhemu zraku. Postavljena disciplina, 193 km.
Kasneje je bila skrajsana na 132 km.
Startni pogoji prijetni, veter do 40 km/h, malo je treba odpreti zmaja, in po dveh korakih zadeva ze leti. Veter v zraku je bil bistveno sibkejsi. Nasli smo super spuro pod temno kumulostrado, ki je vodila tocno proti prvi obratni tocki. Super dviganja v ravnem letu.

Tik pred obratno tocko sta Christian in Alex odprla vreci in ven pomolila noge – task ustavljen zaradi nekaj neviht, ki so se razvile v obmocju tekmovanja. Sledilo je sprosceno planiranje proti 30 km oddaljenem domu.

Jutri vsi upamo na obljubljen suh zrak.
 
od MRX, Četrtek, 31 Julij 2008 14:14, Komentarji(0), Preberi vse
Primož Grièar skupno tretji po dveh dnevih (Svetovno prvenstvo, Monte Cucco)

Primož Grièar po dveh veljavnih dnevih na svetovnem prvenstvu, na tretjem mestu.Primoz Gricar Phantom

Kaj nam je napisal:

1. tekmovalni dan:
Severni veter se je umiril, postavljena je zahtevna disciplina 132 km. Termika je zelo mocna, baze na 2300m. Vecino casa sem bil z vodino skupino, stirje ´smo se 50 km pred ciljem odcepili od ostalih. 16 km pred zadnjo obratno tocko smo nad ravnino parkirali v sibkem dviganju, saj je juzna stran grebena zaradi severnega vetra bila neuporabna.  Ko je dviganje se bolj pojenjalo, sem se odlocil poizkusiti sam najti boljsi zrak proti obratni tocki. Seveda se ni izslo, znasel sem se v rotorjih in se z veliko srece resil pred predcasnim pristankom. Moja skupinica je za menoj nasla boljsi steber in udobno splanirala v cilj. Zmagal je Robert Reisinger. Zasedel sem 6 mesto.

2. Tekmovalni dan:
Dan D. Komaj kaj vetra, baze ze od zgodnjega jutra posejane po vsej pokrajini. Kot v prirocniku. Disciplina 163 km
In tako je bilo tudi v zraku. Izredno mocna dviganja, do 11 m/s,  visine do 2900m.
Nekako sem se spet znasel v vodilni skupinici z Alexom, Christianom in Francom, vsi Italijani. Spet smo se odcepili od ostalih in z veliko prednostjo pridrveli v cilj.
 
Zmagal je Alex pred Christianom in Francom, malo za tem sem prispel se sam.
 
Ostali so prispeli 30 min za nami. To je pa kar dobro uspelo.
 
3. Tekmovalni dan
Dobra napoved, disciplona 176 km. Vendar so se meteorologi usteli, na 1700m je bila mocna inverzija, kar je letenje blizu te plasti spremenilo v peklensko veslanje po zraku.
Ker je je Task comite racunal z vecjimi visinami, je bila routa postavljena preko obmocja brez pristankov. V danih pogojim pa bi to bilo prenevarno, zato so disciplino pol ure po odprtju starta prekinili.
Sledilo je sprosceno planiranje domov, in nekaj vrocih preletov preko gledalcev na startu Monte Cucca.

 
od MRX, Sobota, 26 Julij 2008 15:32, Komentarji(0), Preberi vse
Svetovno prvenstvo v FAI 1 ženske ter FAI 5 moški

Vèeraj se je na Monte Cucco v Italiji zaèelo 11. svetovno prvenstvo v hitrostnih preletih z Primoz Gricar
jadralnim zmajem (Class 1) za ženske, hitrostne prelete s trdokrlici (Class 5) za moške ter za
SWIFTE (Class 2).

Slovenija drži vroèe žezlo pri trdokrilcih s Primožem Grièarjem (LET Škofja loka), kateri je trenutno na svetovni FAI lestvici na drugem mestu.

Uradna stran tekmovanja je TUKAJ

Priporoèam tudi ogled blogov zmajark katere se zares trudijo, da imamo interaktivne in sveže novice s tekmovanja.
Corrina`s sky  in Jamie shelden`s blog
od MRX, Sreda, 23 Julij 2008 16:11, Komentarji(0), Preberi vse
Cerkljanski maraton

triatlonDruštvo za prosto letenje Viharnik Cerkno ponovno prireja veliko padalsko prireditev v Cerknem. Že tako pregovorno dobro organizirane padalske tekme izpred nekaj let bomo letos še nadgradili.
V sodelovanju z lokalno skupnostjo, lokalno turistièno organizacijo Laufar Cerkno, Mladinskim društvom Widaunk in kolesarskim društvom Pedal 
dne 26.07.2008 prirejamo prvi Cerkljanski maraton .

Tekmovanje sestavljajo:
Gorsko kolesarska tekma v organizaciji PEDAL Cerkno
Gorski tek v organizaciji WIDAUNK Cerkno
Pika tekma v organizaciji VIHARNIK Cerkno

Dejansko gre za tri loèene tekme po pravilih ki so za doloèeno panogo obièajna.
Za vsako tekmo bodo podeljeni kompleti medalj. Za popestritev in dodaten žar in èar tekme pa se lahko tekmovalci prijavijo kot ekipa, in rezultati se bodo seštevali v skupno razvrstitev kjer se lahko potegujete za pokale in nagrade zmagovalca prvega triatlona v Cerknem.
Vse dodatne informacije dobite na http://www.cerkno.si/turizem/.
Zaželeno je da se sami prijavite kot ekipa, v kolikor pa te možnosti nimate bomo ekipe z žrebom sestavili na dan tekmovanja.

Pri triatlonu pa smo tokrat za pokušino dali prednost druženju in zabavi pred rezultati, temu so prirejena tudi pravila tekmovanja.

Zaradi lažje organizacije tekme vas naprošamo, da se predhodno najavite na mail CERKNO-TURIZEM@SIOL.NET 


od Iv@nl, Torek, 22 Julij 2008 13:11, Komentarji(0), Preberi vse
Nordic open 2008

Konec tega tedna se bo v Makedoniji prièel pokal Nordic open 2008. Tekmovanje se bo odvijalo pri zgodovinskem in zelo lepem mestu Kruševo .

Na tekmovanje je prijavljenih 123 pilotov iz veè kot 20 držav, med njimi tudi osem èlanska slovenska ekipa.  Veèina tekmovalcev je iz nordijskih držav kot so: Norveška, Švedska, Finska in Danska. Finskih tekmovalcev je okrog 19 in tekmovanje bo za njih šteto tudi kot državno prvenstvo.

Veè o tekmovanju si lahko preberete na uradni spletni strani le tega.

kruševood Iv@nl, Četrtek, 17 Julij 2008 12:25, Komentarji(0), Preberi vse
V Srbiji slovenci konèali brez medalj

 V soboto se je v Niški banji z 50 km dolgo preizkušnjo konèalo 14-dnevno Evropsko prvenstvo jadralnih padalcev v preletih.

Po odliènem nastopu na zadnji tekmi je slovenska reprezentanca nadoknadila nekaj zaostanka iz prvih 4ih tekem in se med ekipami prebila iz 5. na 4. mesto. To je sicer najboljši rezultat slovenske ekipe na evropskih prvenstvih do sedaj, vendar ostaja grenak priokus, saj je naša ekipa le za nekaj toèk zaostala za najboljšimi Francozi, Švicarji in Italijani na 3. mestu. Posamièno se je od naših tekmovalcev najbolje odrezal Primož Podobnik, ki je med 150 piloti zasedel 5. mesto. Slovenski uspeh dopolnjnujeta Aljaž Valiè in Gašper Prevc na 8. in 9. mestu. Jurij Vidic je osvojil 21. mesto, z rezultatom pa ne more biti zadovoljen najboljši na svetovni FAI lestvici Urban Valiè, ki je zaradi težav z opremo tekmovanje konèal šele na 83. mestu.

Zmagovalec tekmovanja je Gregory Blondeau iz Francije, ki je na zadnji dirki uspešno zadržal nekaj toèk prednosti pred Švicarjem Andy Aebijem in Jeremijem Lagerjem iz Francije.


od Iv@nl, Ponedeljek, 14 Julij 2008 10:33, Komentarji(0), Preberi vse
Odprto državno prvenstvo z jadralnimi zmaji

dplŠe dober mesec je do zaèetka odprega državnega prvenstva v hitrostnih preletih z jadralnimi zmaji, ki se bo odvijalo v Tolminu. Tekmovanje ki je v organizaciji DPL Posoèja Tolmin se bo prièelo tretjega avgusta in bo trajalo vse do devetega z rezervnim terminom desetega avgusta. Tekmovanje bo organizirano na 30. obletnico prvega državnega prvenstva.

Na tekmovanje je trenutno prijavljenih 27 pilotov iz šestih držav med katerimi je tudi prvo in drugouvršèeni na preteklem evropskem prvenstvu, ki se je odvijalo v Avstriji.

Da imajo slovenski zmajarji kar dolgo tradicijo nam pove podatek, da je minilo že 30 let od prve organizacije državnega prvenstva, ki se je odvijalo v Dražgošah. Leta 1978 je bilo organizirano prvo državno prvenstvo z jadralnimi zmaji (takrat še Jugoslovansko), katerega se je udeležilo kar 50 pilotov. Tekmovanje se je odvijalo v dveh kategorijah : standardni razred v katerem je zmago slavil Rupnik Ivan Let Škofja Loka, ter odprti razred v katerem je prvo mesto osvojil Sokliè Peter Let Škofja Loka. Prav tako se je tekmovalo tudi v dveh disciplinah: trajanje leta in natanèno pristajanje. Na tekmovanju se je izvedlo kar 352 poletov. Dva pilota, ki sta se udeležila prvega državnega prvenstva bosta nastopila tudi na letošnjem.

Veè o tekmovanju najdete na spletni strani tekmovanja http://www.sffa.org/hg/open2008 /
od Iv@nl, Sreda, 02 Julij 2008 13:51, Komentarji(0), Preberi vse
10. evropsko prvenstvo v hitrostnih preletih

faiV organizaciji Srbskega kluba Albatros se z današnjim dnem v Sièevem pri Nišu, zaèenja štirinajst dnevno evropsko prvenstvo v hitrostnih preletih z jadralnimi padali. Za naslov novega evropskega prvaka se bo potegovalo preko 140 pilotov in pilotk iz 29. evropskih držav.

Slovenske barve bo zastopala peterica najboljših fantov, ter ena punca, ki jih je za nastop izbrala letalska zveza Slovenije : Urban in Aljaž Valiè (Kovk Ajdovšèina) , Primož Podobnik (Polet Nova Gorica) , Gašper Prevc (Krokar Železniki), Jurij Vidic (KL Vrhnika) ter v ženski konkurenci Karmen Tonjko (Eol Celje).

V moški konkurenci je aktualni evropski prvak iz leta 2006, Luca Doninni (Italija) v ženski pa bo naslov branila Petra Krausova iz Èeške.

Veliko kart se stavi na slovensko reprezentanco, saj so naši fantje v letošnjem svetovnem pokalu že kar nekajkrat pokazali svoje znanje in odlièno formo, vendar tekmovanje je dolgo in zgodi se lahko še marsikaj.

Zakljuèek tekmovanja bo 14. julija.

Dnevne reportaže iz tekmovanj si boste lahko prebrali na strani ZPLS , vmesne novice pa na našem portalu.Uradna stran tekovanja: http://www.eupgserbia2008.com
od Iv@nl, Ponedeljek, 30 Junij 2008 11:41, Komentarji(0), Preberi vse
Evropsko prvenstvo v hitrostnih preletih z jadralnimi zmaji

slo ekipa Od 7. do 21. junija se je v Avstrijskem Greifenburgu odvijalo evropsko prvenstvo v hitrostnih preletih z jadralnimi zmaji. Tekmovanja se je udeležilo 98 pilotov iz veè kot petnajstih držav, med katirimi je bila tudi petèlanska slovenska zasedba: Primož Grièar (LET Škofja Loka), Franci Peternel (LET Škofja Loka), Matjaž Èater (LET Škofja Loka), Peter Kejžar (LET Škofja Loka) ter Matjaž Klemenèiè (DPL Posoèje) .

Organizatorju je v 14. dneh uspelo izpeljati štiri preizkušnje na katerih je najbolje odletel in tako osvojil naslov evropskega prvaka, Italjan Elio Cataldi. Na drugem in tretjem mestu pa sta bila avstrijca Thomas Weissenberger ter Michael Friescenbihler.

Slovenski tekmovalci so zasedli naslednje uvrstitve:

19. Primož Grièar
24. Franc Peternel
35. Peter Kejžar
68. Matjaž Èater
71. Matjaž Klemnèiè

Ekipno:

1. Austria
2. Italia
3. Germany

7. Slovenia
od Iv@nl, Sobota, 21 Junij 2008 03:48, Komentarji(0), Preberi vse
Konèana tudi tretja serija tekem za svetovni pokal

spain parglidingV vshodnem delu Španije se je ta teden odvijala tretja serija tekem za svetovni pokal v hitrostnih preletih z jadralnimi padali. Tekmovanja se je udeležilo 129 pilotov in pilotk iz 28 držav. Slovenska reprezentanca pa zopet ni posegla po visokih uvrstitvah.

Organizatorju je vse do torka, ponagajalo vreme. Ta dan je bila pozno popoldan izpeljana prva tekma, ki jo je osvojil Karlo Bonaèiè iz Hrvaške. Naš najbolje uvršèeni je bil Primož Podobnik na 23. mesto, vendar so tudi ostali naši fantje z zelo majhnim zaostankom po èasu dobili kar zavidljivo število toèk.

V sredo so se vremenski pogoji obrnili v prid tekmovalcem in organizator je postavil dirko dolgo kar 139 km. Ta dan je ciljno èrto prvi preèkal Stefan Wyss iz Švice, tik za njim pa je bil Aljaž Valiè z le 19. sekundami zaostanka. Na solidno 13. mesto se je uvrstil Primož Podobnik ter Gašper Prevc na 21.

Èetrtek, vremenski pogoji so po mnenju organizatorja ponovno dopušèali zelo dolge prelete in tekmovalcem je bila postavljena 94 km dolga naloga. Po reportih sodeè je bil dan za letenje zelo zahteven, še bolj zahtevnega pa ga je naredil organizator zaradi nespametno postavljenih obratnih toèk.

V petek tik pred zaèetkom preizkušnje je organizator povedal, da je od èetrtka pogrešan ruski tekmovalec Dmitry Maslennikov. Ruskega tekmovalca so ta dan po iskalni akciji s helikopetrjem našli vendar je bilo za njega žal že prepozno. Tekmovalec sona poti po kateri je potekalo tekmovanje našli mrtvega. Preizkušnja je bila tudi ta dan in soboto zaradi prezahtevnih vremenskih pogojev odpovedana.

Španski svetovni pokal je tako slavil Hrvaški pilot Karlo Bonaèiè, na drugem mestu je pristal Francoz Jean Marc Caron, tretje mesto pa je zasedel Tomas Brauner. Med slovenskimi tekmovalci se je najbolje znašel Aljaž Valiè, ki je na koncu zasedel 14. mesto, sledi mu Gašper Prevc na 16., Urban Valiè 37., Primož Podobnik 55., Primož Suša 66., Jurij Vidic 79. ter Stojan Kranjc na 98. mestu.

V ženski konkureci je zmagala Ewa Wisnierska Nemèija, drugo mesto je zasedla Anja Kroll iz Švice, tretje pa Francozinja Elisa Houndry.

Po tretji seriji tekem je v skupni uvrstitvi svetovnega pokala na prvem mestu še zmeraj Andy Aebi iz Švice, sledi mu Urban Valiè ter Yassen Savov iz Bolgarije. Primož Podobnik je napredoval iz petega mesta na èetro, Aljaž valiè pa na 11.. Med dvajseterico najboljših pa je tudi Gašper Prevc, ki zaseda 19. mesto.


Naslednja serija tekem se bo prièela drugega avgusta v Bolgariji.

   
od Iv@nl, Sobota, 21 Junij 2008 02:32, Komentarji(0), Preberi vse
Castejon, Španija

pwcKomaj dva tedna je od zadnjega svetovnega pokala, ki se je konèal v Švici, spet je pred nami nova napeta borba za najvišja mesta na svetovni lestvici v hitrostnih preletih z jadralnimi padali. Tekmovanje se bo s treningom zaèelo v soboto v španski pokrajini Navarra, ki leži na vzhodu države, okrog 80 km severno od Barcelone.

Zadnja serija tekem, ki je bila v švicarskem Grindelwaldu, našim fantom ne bo ostala prav v dobrem spominu. Po tem razoèaranju se v Španijo odpravlja okrepljena sedemèlanska ekipa v postavi: Urban in Aljaž Valiè ter Stojan Kranjc (Kovk Ajdovšèina), Primož Podobnik (Polet Nova Gorica), Gašper Prevc (Klub Krokarjev Železniki) ter Primož Suša in Jurij Vidic (KL Vrhnika). Tekmovanja se bo skupno udeležilo 129 pilotov in pilotk iz 28 držav.

V skupnem seštevku trenutno s 3928 toèkami vodi Andy Aebi (Švica) pred Urbanom Valièem, ki zaostaja pièlih 25 toèk. Na 3. mestu je z zaostankom 100 toèk za Urbanom Siegel Torsten (Nemèija). Primož Podobnik trenutno zaseda 5. mesto s 3767 toèkami. Zelo dobro napredujeta tudi Aljaž Valiè z 12. mestom in Gašper Prevc, ki je trenutno 22., Primož Suša pa je kot redni slovenski udeleženec letošnjega svetovnega pokala na 44 mestu.

Bliža se nam cela serija tekmovanj, saj se takoj po svetovnem pokalu obeta Ratitovec open . Dva dni po zakljuèku tega tekmovanja pa naša reprezentanca odpotuje na štirinajstdnevno evropsko prvenstvo v Srbijo .

Veè o tekmovanju pa najdete na naslovu http://www.paraglidingworldcup.org/
od Iv@nl, Petek, 13 Junij 2008 00:44, Komentarji(0), Preberi vse
Ratitovec open 2008

V organizaciji Kluba jadralnih padalcev Krokar Železniki se bo v sredo, 25. junija, že osmo leto zapored zaèelo mednarodno tekmovanje v hitrostnih preletih z jadralnimi padali - RATITOVEC OPEN 2008. Na tekmovanje, ki bo trajalo do sobote, 28. junija, je prijaviljenih preko 130 tekmovalcev iz 18. držav. Vzletno mesto bo na Ratitovcu, v primeru slabih vremenskih razmer pa Porezen ali Krvavec.
Toèke, ki jih bodo dobili jadralni padalci na tem tekmovanju, bodo štele za svetovno lestvico mednarodne letalske zveze FAI (Federation Aeronautique Internationale) in za slovensko ligo v hitrostnih preletih.

V letošnji sezoni padalce za toèkovanje FAI in slovensko ligo èaka še ena preizkušnja: odprto državno prvenstvo avgusta v Kobaridu.

Na tekmovanje se lahko prijavite preko sistema SLOCOMPS , ki ga je razvil Rok Golob!

   
  


 od Iv@nl, Sreda, 11 Junij 2008 16:03, Komentarji(0), Preberi vse
Outdoor show

Nad Kobaridom, kjer so se v prvi svetovni vojni bile odloèilne bitke, smo lahko ta konec tedna spremljali spopad kajakašev in balvanskih plezalcev, videli bi pa tudi jadralne padalce, èe jim jo ne bi zagodlo vreme. Kljub temu je organizatorjem prvega takšnega dogodka v Sloveniji uspel podvig, ki mu ni para.

Za uvod v sobotna tekmovanja so s predavanji o svojih podvigih in izkušnjah poskrbeli Tomaž Humar, Simon Èopi in brata Valiè. Zagotovo so bili najbolj odvisni od vremena jadralni padalci, a je bilo vzdušje na prireditvi tako nabito z energijo, da niti državni prvak v akrobatskem jadralnem padalstvu Klemen Sovan ni pretirano zmajal z glavo, ker ni mogel leteti. Za vrhunec pa so poskrbeli fantje v finalni tekmi balvanskega plezanja. Pripravljalci smeri so se prav posebno potrudili, da so morali tekmovalci, èe so hoteli preplezati stene v kampu Koren, uporabiti tudi nekaj iznajdljivosti, ne samo surove moèi.

Vir: Dnevnik.si

od Iv@nl, Ponedeljek, 09 Junij 2008 15:28, Komentarji(0), Preberi vse
Evropsko prvenstvo v hitrostnih preletih z jadralnim zmajem (Greifenburg, Avstrija)

V Avstriji, natanèneje v Greifenburgu, bo od 7. pa do 22. Junija potekalo evropsko prvenstvo v hitrostnih preletih z jadralnim zmajem.
8. junij šteje še kot uradni dan za trening nato pa se bodo najboljši piloti vsak dan bojevali za najbolša mesta. zmaj

Slovenijo bo zastopalo 5 pilotov,

- Primož Grièar (LET Škofja Loka)
- Franci Peternel (LET Škofja Loka)
- Matjaž Èater (LET Škofja Loka)
- Peter Kejžar (LET Škofja Loka)
- Matjaž Klemenèiè (DPL Posoèje)

Primož je letos zmagal že na dveh mednarodnih tekmah in sicer v Švici ter Nemèiji. Kot testni pilot podjetja AEROS kaže odlièno pripravljenost tudi za to dirko.

Kot sem že lani pisal o dogajanju s pred-evropskega se bom tudi letos trudil, da Vam prikažem dogajanje s same tekme v mojem blogu

TUKAJ (flying, competitions, travels)


od MRX, Sreda, 04 Junij 2008 13:24, Komentarji(0), Preberi vse
13 Strani« Prvi ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Zadnji »


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...