Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Razno   
Mednarodni festival gorniškega filma

Od 7. do 10. februarja 2007
1. mednarodni festival gorniškega filma

Od srede, 7., do sobote, 10. februarja 2007, bo v organizaciji Društva za gorsko kulturo in soorganizaciji Cankarjevega doma, ki je doslej posvečal pozornost alpinističnim in gorniškim filmom v okviru Festivala dokumentarnega filma, potekal 1. mednarodni festival gorniškega filma, ki bo predstavil veè kot 40 tujih in tudi slovenskih filmov.

Ob filmskih projekcijah se bodo vrstila predavanja vrhunskih alpinistov, jadralnih padalcev in predstavitve novih gorniških knjig, na ogled pa bo tudi razstava gorniške literatura in fotografij.

Program si lahko ogledate s klikom na spodnjo sliko:

Festival
od Iv@nl, Sreda, 07 Februar 2007 18:52, Komentarji(0), Preberi vse
Portal

Pozdravljeni!

Da, prišli ste na isti spletni naslov, kot ponavadi, ko ste hoteli pogledati kaj se novega dogaja na slovenski padalski "sceni", le da smo danes tekom dneva in noèi forum preoblikovali v že tako dolgo opevani portal.
Nekaj razlage o portalu in uporabi le tega:
Najprej vas moramo opozoriti na prijavo v portal. Uporabniška imena in gesla so ostala nespremenjena, saj je forum implementiran v portal in je del portala, kakor vsi ostali moduli. Torej, ko se prijavite v portal ste avtomatsko prijavljeni tudi v forum. Na desni strani portala vidite zadnja sporoèila, ki so bila napisana na forumu, za katera pa ni nujno, da imate možnost vpogleda, saj je na forumu odprtih kar nekaj privatnih forumov za društva, preletaško reprezentanco ter administratorje.
Pod blokom "Zadnji forum post" na desni strani imate še tri bloke, ki jih ne bi posebej opisoval.
Na levi strani so povezave v glavnem menuju, ki vas vodijo do najbolj gledanih in uporabnih domaèih in svetovnih spletnih strani. (Lahko da smo tudi kakšno izpustili) Ob kliku na povezavo se vam le te preselijo na vrh strani. Med njimi pa je dodana tudi povezava za vrnitev nazaj na izhodišèe. Na izhodišèe se vrnete tudi, èe kliknete na padalca, ki je ravnokar priletel iz hribov do nas v zgornjem levem kotu strani.
Pod glavnim menujem imate osebni menu, preko katerega si lahko urejate svoje osebne podatke ter berete vaša zasebna sporoèila, ki so vam bila napisana preko foruma.
Spodaj sta še dva bloka, ki pa nista niè posebnega. Pri prvem je na izbiro jezik pri drugem pa je malo trenutne statistike na strani.
Zgoraj imate tudi navigacijski menu, v katerem vas povezave vodijo na izhodišèno stran, forum, bloga (tukaj si sedaj lahko ustvarite svoj osebni dnevnik), novic, top spletnih strani, ki so bila vpisana ter na recenzije, za katere pa nimate vsi vpogleda.
Portal bomo seveda še dodelali vendar ne obljubimo, da v kratkem èasu. Namen je narediti portal, katerega bodo brali tudi navadni uporabniki, ki bodo zašli na to stran in èe jih le za las zanima letenje, bodo tukaj dobili vsaj tisto zaèetno informacijo. Za ta namen vabimo vse, ki ste zainteresirani za moderatorstvo in bi bili pripravljeni prispevati le delèek svojega prostega èasa, da naredimo ta portal še boljši. Seveda so dobrodošli tudi blogi (spletni dnevniki), ki jih boste ustvarili tukaj.
O morebitnih napakah, ki jih boste zasledili, ali èe so se komu izgubili kakšni osebni podatki, vas naprošamo, da nas obvestite po elektronski pošti ali pa napišete kar na forumu. (Za težavo s šumniki pa že vemo wink )
Na koncu vam še enkrat zaželim dobrodošlico na našem skupnem portalu, pri katerem sodelujemo, èisto vsi. Nekateri malo manj nekateri malo veè.
Vabimo vas tudi, da sodelujete v anketi, ki smo jo pripravili!

Lep pozdrav, Skupina Paragliding Slovenija

champagneod Iv@nl, Petek, 12 Januar 2007 05:05, Komentarji(0), Preberi vse
7 Strani« Prvi ... 3 4 5 6 7 


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...