Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Novo na portalu->Vaša novica   
Vaša novica

Vsi èlani spletnega portala http://www.paragliding-slovenia.si lahko od zdaj bolj kot kadar koli sodelujete pri ustvarjanju njegove podobe.

Vse kar mislite, da bi utegnilo zanimati bralce spletnega portala http://www.paragliding-slovenia.si lahko napišete v rubriki MOJA NOVICA in z njo opozorite na dogodke ali teme s podroèja jadralnega letenja.
K tekstu novice lahko dodajate tudi slike, videe (youtube.com) ali linke na druge spletne strani. Po vnosu bodo novico pregledali naši uredniki in jih uvrstili med glavne novice na portalu. Vabljeni k sodelovanju.

S klikom na [ DODAJ NOVICO ] lahko priènete s pisanjem in objavo vaše novice. Pri oddaji novice pomeni, da ste prebrali pogoje uporabe in se z njimi strinjate .

Pripravili smo vam kratka navodila , ki jih na svoj raèunalnik lahko pretoèite tukaj ali pa si navodila ogledate kar na portalu tukaj . V primeru, da imate še kakšno vprašanje nam pišite na naš e-mail naslov

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje!

Za podporo pa obišèite našega sponzorja:
od Ksenijab, Ponedeljek, 13 Avgust 2007 22:23, Komentarji(0)
Komentarji


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...