Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Tekmovanja->Outdoor show   
Outdoor show

Nad Kobaridom, kjer so se v prvi svetovni vojni bile odloèilne bitke, smo lahko ta konec tedna spremljali spopad kajakašev in balvanskih plezalcev, videli bi pa tudi jadralne padalce, èe jim jo ne bi zagodlo vreme. Kljub temu je organizatorjem prvega takšnega dogodka v Sloveniji uspel podvig, ki mu ni para.

Za uvod v sobotna tekmovanja so s predavanji o svojih podvigih in izkušnjah poskrbeli Tomaž Humar, Simon Èopi in brata Valiè. Zagotovo so bili najbolj odvisni od vremena jadralni padalci, a je bilo vzdušje na prireditvi tako nabito z energijo, da niti državni prvak v akrobatskem jadralnem padalstvu Klemen Sovan ni pretirano zmajal z glavo, ker ni mogel leteti. Za vrhunec pa so poskrbeli fantje v finalni tekmi balvanskega plezanja. Pripravljalci smeri so se prav posebno potrudili, da so morali tekmovalci, èe so hoteli preplezati stene v kampu Koren, uporabiti tudi nekaj iznajdljivosti, ne samo surove moèi.

Vir: Dnevnik.si

od Iv@nl, Ponedeljek, 09 Junij 2008 15:28, Komentarji(0)
Komentarji


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...