Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Tekmovanja->Castejon, Španija   
Castejon, Španija

pwcKomaj dva tedna je od zadnjega svetovnega pokala, ki se je konèal v Švici, spet je pred nami nova napeta borba za najvišja mesta na svetovni lestvici v hitrostnih preletih z jadralnimi padali. Tekmovanje se bo s treningom zaèelo v soboto v španski pokrajini Navarra, ki leži na vzhodu države, okrog 80 km severno od Barcelone.

Zadnja serija tekem, ki je bila v švicarskem Grindelwaldu, našim fantom ne bo ostala prav v dobrem spominu. Po tem razoèaranju se v Španijo odpravlja okrepljena sedemèlanska ekipa v postavi: Urban in Aljaž Valiè ter Stojan Kranjc (Kovk Ajdovšèina), Primož Podobnik (Polet Nova Gorica), Gašper Prevc (Klub Krokarjev Železniki) ter Primož Suša in Jurij Vidic (KL Vrhnika). Tekmovanja se bo skupno udeležilo 129 pilotov in pilotk iz 28 držav.

V skupnem seštevku trenutno s 3928 toèkami vodi Andy Aebi (Švica) pred Urbanom Valièem, ki zaostaja pièlih 25 toèk. Na 3. mestu je z zaostankom 100 toèk za Urbanom Siegel Torsten (Nemèija). Primož Podobnik trenutno zaseda 5. mesto s 3767 toèkami. Zelo dobro napredujeta tudi Aljaž Valiè z 12. mestom in Gašper Prevc, ki je trenutno 22., Primož Suša pa je kot redni slovenski udeleženec letošnjega svetovnega pokala na 44 mestu.

Bliža se nam cela serija tekmovanj, saj se takoj po svetovnem pokalu obeta Ratitovec open . Dva dni po zakljuèku tega tekmovanja pa naša reprezentanca odpotuje na štirinajstdnevno evropsko prvenstvo v Srbijo .

Veè o tekmovanju pa najdete na naslovu http://www.paraglidingworldcup.org/
od Iv@nl, Petek, 13 Junij 2008 00:44, Komentarji(0)
Komentarji


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...