Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Tekmovanja->10. evropsko prvenstvo v hitrostnih preletih   
10. evropsko prvenstvo v hitrostnih preletih

faiV organizaciji Srbskega kluba Albatros se z današnjim dnem v Sièevem pri Nišu, zaèenja štirinajst dnevno evropsko prvenstvo v hitrostnih preletih z jadralnimi padali. Za naslov novega evropskega prvaka se bo potegovalo preko 140 pilotov in pilotk iz 29. evropskih držav.

Slovenske barve bo zastopala peterica najboljših fantov, ter ena punca, ki jih je za nastop izbrala letalska zveza Slovenije : Urban in Aljaž Valiè (Kovk Ajdovšèina) , Primož Podobnik (Polet Nova Gorica) , Gašper Prevc (Krokar Železniki), Jurij Vidic (KL Vrhnika) ter v ženski konkurenci Karmen Tonjko (Eol Celje).

V moški konkurenci je aktualni evropski prvak iz leta 2006, Luca Doninni (Italija) v ženski pa bo naslov branila Petra Krausova iz Èeške.

Veliko kart se stavi na slovensko reprezentanco, saj so naši fantje v letošnjem svetovnem pokalu že kar nekajkrat pokazali svoje znanje in odlièno formo, vendar tekmovanje je dolgo in zgodi se lahko še marsikaj.

Zakljuèek tekmovanja bo 14. julija.

Dnevne reportaže iz tekmovanj si boste lahko prebrali na strani ZPLS , vmesne novice pa na našem portalu.Uradna stran tekovanja: http://www.eupgserbia2008.com
od Iv@nl, Ponedeljek, 30 Junij 2008 11:41, Komentarji(0)
Komentarji


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...