Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Tekmovanja->Evropsko prvenstvo v natanènem pristajanju   
Evropsko prvenstvo v natanènem pristajanju

 V Nišu v Srbiji se je v nedeljo prièelo Evropsko prvenstvo jadralnih padalcev v disciplini natanèno pristajanje. Na tekmovanju sodeluje 71 tekmovalcev iz 14 držav. Slovensko zastopstvo šteje šest èlanov: vodja reprezentance je Robi Dolnièar,tekmovalci pa: Dušan Gorenc, Jaka Gorenc, Tone Svoljšak, Rafael Kerin in Matjaž Ferariè.

Prièakovanja so za slovensko reprezentanco vedno velika in po dveh tekmovalnih dneh jih tudi opravièujejo. Ekipno zasedajo drugo mesto takoj za domaèini in pred Èesko ekipo. Med posamezniki pa je presenetljivo na prvem mestu Matjaž Ferariè, ki mu je to prva tekma po operaciji kolena. Vodi pred dvema Srboma in Èehom. Ostali naši pa so trenutno: na sedmem mestu Jaka Gorenc, deveti Rafael Kerin, enajsti Dušan Gorenc in sedemindvajseti Tone Svoljšak.

Tekmovanje se bo nadaljevalo, zelo zahtevni termièni pogoji bodo še precej premešali vrstni red, do veèjih sprememb pa bo prišlo že v naslednji seriji, ko se najslabši rezultat odšteje in bodo mnogi, ki imajo po tri dobre rezultate skoèili po lestvici navzgor.

Uradna stran tekmovanja: http://www.epa2008.org


od Iv@nl, Sreda, 06 Avgust 2008 12:47, Komentarji(0)
Komentarji


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...