Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Tekmovanja->4. paragliding winter cup   
4. paragliding winter cup

centa Tudi 4. paragliding winter cup se je konèal s poloviènim izkopièkom. V soboto je bila zelo zanimiva dirka, dolga 37 km preko osmih obratnih toèk.

Dirka se je zaèela zelo dirkaško, vendar za veliko veèino je bila usodna zadnja obratna toèka Osek. Zahodni veter je poskrbel, da so piloti za ciljni dolet potrebovali malo veè višine za v ciljni dolet kot je sprva kazalo.
Najbolje je zadevo ocenil Tomaž Eržen (MACpara Magus6), ki je prvi priletel v ciljni cilinder in na robu tudi pristal.
Za njim sta z malo rezervne višine priletela Madžar Laszlo Orsy ( Sky Country Evolution ) in Tilen Ceglar (NIVIUK peak), ki je tudi zmagovalec serijskega razreda.
Vremenska napoved za nedeljo ni veliko obetala, tako je organizator že zjutraj odpovedal tekmo kajt baza je bila malo nad štartom in sonce nikakor ni imel moèi da bi se prebil skozi oblake.

Naslednja tekma je èez 14 dni na Buzetu. Veè na uradni strani http://www.slo-paragliding.comod MistyDule, Ponedeljek, 02 Marec 2009 12:05, Komentarji(0)
Komentarji


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...