Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Tekmovanja->Slovenian Open 2009   
Slovenian Open 2009

Slovenian Open 2009Samo še nekaj dni manjka, do zaèetka državnega prvenstva in Slovenian Opena, ki letos šteje tudi za pre PWC. Kljub ne najbolj obetavni vremenski napovedi organizator upa, na kar nekaj izpeljanih disciplin, ki bodo prinesle novega državnega prvaka.
Mac Para testival
V èasu državnega prvenstva od 27 tega dalje pa bodo potekali tudi testni dnevi podjetja Mac Para. Tako da vabljeni tudi vsi, ki bi radi poizkusili padala ali opremo Mac Para.

Prav tako boste lahko v èasu državnega prvenstva kupili majèko za pomoè Primožu Suši na tekmovanju Red Bull xAlps. Celotni izkupièek iz zbranega denarja bo šel izkljuèno za namen tekmovanja. Majèke so na voljo v velikostih M, L, in XL, ter ženske S in M. Cena majèke je 15€, narejenih pa je limited 100 kom. Vsi ki na tekmovanju ne boste prisotni pa lahko majèko naroèite na moj email, plaèate pa po povzetju (cena poštnine ni vraèunana v ceno). Za pomoè se vam s Primožem v naprej zahvaljujeva.

 RedBull x Alps 2009


od igorer, Četrtek, 25 Junij 2009 13:30, Komentarji(0)
Komentarji


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...