Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Tekmovanja->Trojna zmaga pikašev   
Trojna zmaga pikašev

pgawc winnersPrejsnji konec tedna so sezono zakljucili preletasi, danes pa se jadralni padalci v tocnosti pristajanja. Prav tako zelo uspesno, saj je zmago v skupnem sestevku slavil Matjaz Feraric.

Zaradi napovedanega premocnega vetra, je odpadla finalna serija, v avstrijskem Stubaiu, kjer   je tekmovalo 52 tekmovalcev iz 14 drzav. Na zelo izenaceni tekmi je po petih serijah, vso konkurenco premagal Makedonec Martin Jovanoski z 8 kazenskimi cm, drugi je bil Slovenec Rafael Kerin z 11cm in tretji Japonec Tageshige Yamaja z 16cm. Ekipno tekmo so prepricljivo dobili clani ekipe Yagababa Slovenija , pred Best for Nike iz Srbije in Kanjo iz Slovenije.

V skupnem sestevku sezone je po tekmah v Batu – Indonezija, Trakoscan – Hrvaska, Sarajevo – BIH in Stubai – Avstrija, med 174 tekmovalci iz 26 drzav prepricljivo slavil Matjaz Feraric, ki je v 22 serijah zbral 29 kazenskih cm, slovenski uspeh sta dopolnila, Tone Svoljsak na drugem mestu, ki je zbral 130cm in Jaka Gorenc na tretjem 144cm, v prvi deseterici so prevladovali se tekmovalci iz Indonezije in Srbije.

V ekipnem tekmovanju, je med 29 ekipami prav tako prepricljivo slavila ekipa Yagababa (Matjaz Feraric, Rafael Kerin, Zdravko Kumer, Dragan Popov in Yudha Wahyu), ki jo sestavljajo Korosci, pomagata pa jim se Srb in Indonezijec in je zbrala 604cm, drugi so bili Best for Nike z 1770cm in tretji Kanja z  2428cm.


Vec na www.pgawc.org
od Matjaz Feraric, Petek, 03 September 2010 11:28, Komentarji(0)
Komentarji


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...