Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Razno->Triple Seven   
Triple Seven

Ker se za firmo padal spodobi, da skrbi za svoje domace “soletalce” smo se pri Triple Seven potrudili in pripravili za slovenske pilote “posebno akcijsko znizanje cen” nasih padal.


 


Inovativni pristop in moderne tehnologije, ki jih uporabljata brata Valic, so integrirane v vseh razredih nasih jadralnih padalih, kar omogoca vrhunske performance. Skozi proces intenzivnih testiranj, pa se posebej zelimo doseci maksimalno varnost in dober obcutek pilota pri upravljanju padala. Dober “handling” je postal sinonim za 777 padala, kar potrjuje veliko stevilo zadovoljnih pilotov, ki letijo nasa padala tako na svojih prvih poletih, kot tudi na tekmovanjih z najvecjo konkurenco.


 


Z akcijo, ki smo jo pripravlili posebej za slovenske pilote, vam zelimo zagotoviti cim bolj dostopno ceno zmogljivega a hkrati zelo varnega 777 jadralnega padala. 


 


Triple z


----- Povprašaj za svojo akcijsko ceno padala na --------


 


miha@777gliders.com


http://777gliders.com/


Tel: 040777313
od Iv@nl, Sreda, 12 Februar 2014 20:29, Komentarji(0)
Komentarji


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...