Poglej nove vpise na foumu za zadnji dan ali zadnjih 7 dni.

Novice

Novice->Tekmovanja->Poletite na najboljših lokacijah po svetu   
Poletite na najboljših lokacijah po svetu

Slovenski startup bstoked.net zeli zagnati spletno platformo, ki bo povezovala pilote jadralnih padal po vsem svetu in jim omogoca, da lahko ponudijo ali se pridruzijo edinstvenim poletom po vsem svetu. 


Za zagon platforme smo prosili mednarodno skupnost jadralnih padalcev, da nam posreduje najbolj zanimive polete iz razlicnih koncev svetu. Organizirani so s strani neodvisnih specialziranih organizatorjev potovanj kot tudi s strani izkusenih lokalni in profesionalnih pilotov. Zaradi tega so ta dozivetja posebej prilagojena pilotom in popolnoma edinstvena. Piloti bodo namrec skozi ta dozivetja odkrivali skrite ali manj znane lokacije in imeli bolj avtenticno  izkusnjo skupaj z lokalnimi piloti jadralnih padal. Sedaj nam lahko pomagate izbrati najboljse polete tudi vi!


Oglejte si izbrane polete in glasujte za svoje najljubse. Z malo srece boste dobili kupon (1x $ 1000, 10 x 100 $)  s katerim boste lahko na teh destinacijah poleteli tudi sami. Glasovanje se zakljuci 28. februarja.


Glasujete lahko tukaj https://paragliding.bstoked.net


bsotked
od Iv@nl, Torek, 14 Februar 2017 10:34, Komentarji(0)
Komentarji


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


Izdelava spletne strani: E NALOG

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...